donderdag 17 mei 2012

Dag 31 - Een stem (slang) die je wat influistert: 'Innerlijke stem' is geen leven

'Innerlijke stem' vs. Stilte van Klank

Het venijn van bewustzijn
Een aantal jaar geleden bemerkte ik dat er iets tegen me praatte in m'n hoofd. Ik vond het waardeloos en heb veel ondersteuning gehad aan een Desteni artikel met de paragraaf:
"Want als gedachten als woorden opkomen in je geest, dan is er iets tegen jou in jou aan het praten. Woooha! Dan moet je de STOP-bordjes omhoog doen, want dit betekent een enorme toegestane en geaccepteerde afscheiding, een enorme! Want, iets praat er tegen je, ik bedoel maar, wie? Ik ben alleen hier. Als er iets anders tegen je praat: waarschuwingsborden! Ik moet stoppen! Waarom praat ik tegen mezelf? Of wat praat er tegen me." Leer meer over jezelf >>

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb het praten in het hoofd (resonante backchatsysteem) waardeloos te vinden.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb te realiseren/zie/begrijpen dat ik me 'waardeloos' vind/voel door het praten in m'n hoofd, omdat ik als kind niet in mijn hoofd praatte en ik dit ergens onderweg zo is gegroeid.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb het praten in het hoofd krankzinnig te vinden in plaats het te stoppen in elk moment van zelf-gewaarzijn.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb te zien/realiseren/begrijpen dat met 'de innerlijke stem' het roddelen in het hoofd werd/wordt bedoeld.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb te zien/realiseren/begrijpen dat 'de innerlijke stem' het 'kwaad' vertegenwoordigt in ons als de geest.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb te zien/realiseren/begrijpen dat er geen 'goede innerlijke stem' bestaat.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb mezelf in en als mijn fysieke lichaam als alles wat bestaat te bezoedelen door participatie in, met en door de geest als de 'innerlijke stem'.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard de 'innerlijke stem' als gedachten/herinneringen te stoppen en mezelf niet te realiseren dat ik daardoor mezelf als energie oplaadt alsook het gehele wereld-systeem zodat iedereen als batterijen voor de matrix fungeert, wat misbruik van leven/substantie is.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard te zien/begrijpen/realiseren dat gedachten de energie leveren voor de matrix, wat we 'leven op Aarde', beter 'Machine op Aarde' noemen en dus vergeef ik mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard me te realiseren dat gedachten/energie de Aarde als ons fysieke lichaam vernietigen.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb te zien/realiseren/begrijpen dat we onszelf uit het paradijs gegooid hebben door te participeren in het bewustzijn.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb te zien/realiseren/begrijpen dat de slang in het paradijs de stem van het bewustzijn is.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb te zien/realiseren/begrijpen dat de slang in het paradijs het venijn van bewustzijn is.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb mezelf door de deelname aan het bewustzijn uit de eenheid en gelijkheid van mezelf als leven gestoten te hebben.Ik verbind mezelf deze 'innerlijke stem' (back chatsysteem) in mij als de geest te stoppen in elk moment van zelf-gewaarwording en ook anderen als mezelf gewaar te maken dat deze 'innerlijke stem' geen leven is, maar een verkrachting van leven/substantie/fysiek.Eqafe: www.eqafe.com

Agreement course: www.desteniiprocess.com/courses/relationships


1 opmerking: