zaterdag 8 december 2012

Dag 197 - Wereldmedicijn: Veranderen van Reactie naar Preventie


Vóórkomen is beter dan genezen.

Vóórkomen is het beste medicijn.

Vóórkomen is de beste genezing.

Vóórkomen/preventie betekent alle problemen effenen ALVORENS ze plaatsvinden.
  
De manier waarop de wereld functioneert en ouders een kind voorbereiden voor het avontuur geheten leven, is om klaar te zijn te reageren en dan het probleem op te lossen. 


 (Het engelse 'pre-vent' == 'voor' het 'ventileren':)Echter, alle problemen zijn BEKEND.

 
Om het te keren -- één en gelijk -- moeten we ons op alle manieren focussen op preventie --dus elke geaccepteerde reactie die in onszelf en deze wereld bestaat nemen en engageren om het te veranderen naar preventie met het geven van het voorbehoedende voorbeeld en oplossing zodat we vrij kunnen zijn van de angst van reactie.

En herinner dat harmonie niet 'harm money' moet zijn, we moeten geld harmoniseren ('harmonize money') om het aardig te maken.

Reacties zijn afleidingen en dit wordt op elke mogelijke manier door de maatschappij gebruikt --en de arme kinderen --omdat alle kinderen arm zijn als gevolg van het gebrek aan fatsoenlijke aandacht voor levend detail -- eindigen lijdende als volwassenen.

Reactie is het geweten feit dat in je bestaat als 'zenuwen'/angstigheid ('anxiety') -- het is een tijdbom die wacht om te ontploffen in je realiteit om je plannen van grote zelfgeïnteresseerde prestaties te verneuken -- door jezelf gesaboteerd tengevolge van het niet begrijpen dat voorkoming het probleem oplost VOORDAT het gebeurt.

Jezus noemde het --PLAATS EEN WACHT VOOR JE MOND -- omdat woorden de bouwstenen zijn van de realiteitcreatie.

Vele lagen zitten hierin --eieren die wachten om reacties te worden omdat je deze eieren al als woorden en gedachten en emoties en gevoelens en geloven/meningen heb gelegd.


Laten we zien wat vóórkomen kan worden in deze wereld als we de manier veranderen waarop we de problemen benaderen in deze wereld van reactie naar preventie.
 
Vrijwel alles dat onze realiteit vormt kan op deze manier veranderd worden --waarom hebben we dit niet zo gedaan?Waar zijn deze reacties GEHUISD binnenin ons?

In de CELLEN als het ZELF als herinnering en het wordt een AURA dat we projecteren alsof het het enige project is dat waard is om te leven -- we zijn een Universum met een atmosfeer - check de persoonlijkheid -- check de aanwezigheid -- de kracht om te beïvloeden.

Energie kan zo gemakkelijk gemanipuleerd worden en een ieder die vrij is van energiecontrole en dus niet reactief voor energiemanipulatie --zal op elke mogelijke manier aangevallen worden als een mens die van het spoor is gegaan.


Ik stel mezelf ten doel gedachten (energie) op alle manieren te stoppen omdat het simpelweg het herhalen van mijn eigenbelang is om me af te leiden van het opmerken wat er werkelijk aan het gebeuren is in de fysieke realiteit. 

 

Desteni 'Ik' Proces www.desteniiprocess.com

Eqafe zelfeducatiemateriaal
www.eqafe.com

Van relaties naar overeenkomsten met zelf als leven
www.desteniiprocess.com/courses/relationshipsGeen opmerkingen:

Een reactie posten