woensdag 2 mei 2012

Dag 18 - Vervolg: Een 'fijn gevoel' en het zwellen van het geestsysteem

Wanneer ben je Klaar voor 'Overeenkomst'?

'Overeenkomsten' is een plaats waar ik 'Mezelf-aan Mezelf Openbaar' en "Ik Feitelijk Mezelf-onder Ogen Zie'. Het is een plaats van 'Fysieke-Expressie' - het is Niet iets dat 'me Overkomt' - het is iets dat 'Ik Manifesteer in Plaatsvinding' - in 'Schepping'.
'Overeenkomsten' is een 'Scheppings-Punt'. 'Relaties' is een 'Vallend-Punt'.
Leer meer >>


In het vervolg op de blog van gisteren - dag 17 - openbaar ik mezelf hier verder aan mezelf in het stoppen van een 'fijn gevoel' als ik mijn handen op de bubbel /bobbel van mijn partner leg. Ik ervaar momenteel de tegengestelde pool van wat ik eerder in mijn leven ervoer wat een angst voor het mannelijk lid was - tot ik met mijn huidige partner door deze punten ben 'gewandeld' - een bobbelige weg. Het is me wel duidelijk dat geen van beide, angst en een 'fijn gevoel', leven is in de zin van het ware woord/essentie: een constant hier zijn als de adem.

Ik had al wel het grootste deel van mijn leven een vermoeden dat dit op enigerlei wijze in mij moest zitten, omdat ik het als tiener in het vadersysteem had geobserveerd en toegestaan van de 'andere kant'. Nu hier dan de gereedschappen om het te verwijderen uit mijn geest/lichaam.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb te zien/begrijpen/realiseren dat ik door mijn hand op de bobbel van mijn vriend/partner te  leggen en een 'fijn gevoel' te ervaren binnenin me ik in de bubbel van/als mijn geest ga, waardoor mijn geest steeds weer uitzet.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb mezelf te realiseren dat ik als mijn geest/lichaam 'zwel' als ik mijn hand op het 'zwellichaam' van mijn partner leg.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb de relatie te leggen tussen mijn gewichtstoename en de toename van de geest door het zwelgen in/toestaan van een 'fijn gevoel' als ik mijn partner op be-paal-de delen aanraak.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb energetisch opgeladen/opgewonden te raken in plaats mezelf te realiseren dat het een systeem is wat ik telkens aan het voeden ben.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb mijn geestsysteem/wereldsysteem te voeden door te zwelgen in een 'fijn gevoel' als ik het lichaam van mijn partner aanraak.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb mijn partner te verwijten als hij mij aanraakt en energetisch opgeladen/opgewonden raakt.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb mezelf te realiseren dat ik een batterij voor de matrix ben door opgeladen te raken door een 'fijn gevoel' wat van de geest is en niet echt is, omdat ik mezelf realiseer dat een 'fijn gevoel' een DNA programmering is en alleen dat echt is wat HIER is in de fysieke realiteit.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en anvaard heb mezelf te realiseren dat dit 'fijne gevoel' van de geest/vuur is waardoor ik mijn lichaamscellen verbrand en ik mijn lichaam extra hard laat werken om de beschadigde cellen weer te repareren aan te maken.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb een angst te ervaren jegens het mannelijk lid - in beide betekenissen van het woord.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb angst te ervaren voor de penetratie.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb angst te ervaren voor het woord 'penetratie' in plaats mezelf te realiseren dat woorden in principe onschuldig zijn maar ik als de geest er vanalles aanhang.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb dat het geestbewustzijnsysteem in wezen in het menselijk fysieke lichaam is 'gepenetreerd' om mensen te kunnen 'controleren 'vanuit de hemelen/dimensies en dat ik dus zelf met/in de participatie in/als de geest mijn eigen lichaam penetreer.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb mezelf te realiseren dat ik zelfs mijn eigen geest/bewustzijn heb geschapen door gedachten/herinneringen, gevoelens en emoties op te stapelen in mezelf in plaats van hier te leven in zelfexpresssie in en als mijn menselijk fysieke lichaam als alles dat bestaat als de levensadem zelf.


 
Zelfvergeving op de tegengestelde reactie momenteel:

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb dat als ik een plaatje zie van en lichaam t.w. in de persoon van mijn partner ik sex wil hebben.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb dat als ik een plaatje in mijn hoofd zie van een bloot mannenlijf ik gelijk sex wil hebben.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb blij te zijn niet meer bang te zijn voor de penetratie.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb dat als ik al aan een (plaatje) van een penis denk - ik sex wil hebben en ik opzwel in en als mijn geest.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb op te zwellen bij de gedachte aan de penis van mijn partner of een andere man.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb bang te zijn geweest voor sex omdat ik bang was verslaafd te raken aan sex.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb te realiseren dat 'een fijn gevoel' opwekken in en als de geest de pure levensessentie aantast.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb te realiseren dat 'een fijn gevoel' opwekken in en als de geest de pure levensessentie doet slinken.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb te realiseren dat het participeren in gedachten, gevoelens en emoties de pure levensessentie als wie ik als leven doet slinken.
Mijn Zelfcorrigerende Uitspraken:

Wanneer en als ik mezelf realiseer dat ik door mijn hand op de bobbel van mijn vriend/partner te leggen en een 'fijn gevoel' te ervaren binnenin me ik in de bubbel als mijn geest ga - stop ik en adem ik  - ik sta mezelf niet toe dat ik door mijn hand op de bobbel van mijn vriend/partner te leggen en een 'fijn gevoel' te ervaren binnenin me ik in de bubbel van/als mijn geest ga, omdat ik mezelf realiseer dat daardoor mijn geest steeds weer uitdijd. In plaats - blijf ik hier in het fysieke en focus ik mezelf op mijn ademhaling.

Zelfverbintenissen:

Ik verbind mezelf met mezelf door mezelf te ondersteunen en assisteren in zelfoprechtheid met het Hier blijven als de adem wanneer ik mijn partner's lichaam aanraak op bepaalde delen.

Ik verbind mezelf met mezelf door het verwijderen van dit geestsysteem uit mijn fysiek - door in zelf-gewaarzijn adem voor adem hierdoorheen te wandelen samen met mijn partner als mezelf totdat niets meer in mij beweegt.


DIP: www.desteniiprocess.com
Eqafe: www.eqafe.com
Agreement course: www.desteniiprocess.com/courses/relationships


Wandel je de Aarde met mij? Wil je ook in proces van zelfrealisatie en mij als levensbuddy - klik hier.


2 opmerkingen: