woensdag 16 mei 2012

Dag 30 - Menstruatie, ontwerp en ervaring "ik kom tot niks"

Er bestaan 22000 bedoelingen binnen de primaire constructie van het menstruatieontwerp. Alle doelen zijn verbonden met elkaar en manifesteren de geconstrueerde lichamelijke ervaring en ontwerp van de menstruatie. Leer meer >>


Al een tijdje loop ik vaak met de gedachte/ervaring "dat ik niet echt tot iets kom", terwijl ik eigenlijk niet begrijp wat dat is. En nu deze gedachte samen ging lopen de afgelopen dagen met de premenstruele en menstruele aangelegenheden die ik in en als mezelf ervaarde, werd het mij duidelijk dat ik moet stoppen met deze ervaring te manifesteren. Dus zelfvergeving toepassen om te zien of ik ga begrijpen wat me terughoudt/beperkt/knecht... één van de 22000 punten.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb met de gedachte te lopen tot "niks te komen".


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb dat ik heel traag ga te ervaren als "dat ik niet echt tot iets kom".

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb te denken "tot iets te moeten komen" in plaats van moment tot moment en adem voor adem te doen wat ik moet doen.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb mezelf in en als mijn fysieke lichaam niet te begrijpen wat er ei-gen-lijk gebeurt.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb mezelf door mijn
eierstokken/voortplantingsorganen te laten bepalen hoe ik me evaar.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb me onderdanig op te stellen aan de ervaring van mezelf door gevoelsmatige instabiliteit tijdens de dagen van menstruatie in plaats van adem voor adem mezelf toe te passen en doen wat ik van mezelf vereis te doen zonder te veel hooi op de vrok typo = vork te willen nemen.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb mezelf onvoorwaardelijk toe te passen in elk moment van ademen.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard te zien/realiseren/begrijpen dat binnen het bestaan van menstruatie en de ervaring die daarmee gepaard gaat (is elke verandering die plaats vindt in de ervaring van zelf tijdens de menstruatie, hetzij door pijn of door emotionele/gevoelsmatige instabiliteit enzovoort), elke geaccepteerde en toegestane verandering toont dat ik me als vrouw definieer binnen de menstruatie = het accepteren en toestaan van de slavernij van 'pijn en lijden'. 

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard de slavernij van 'pijn en lijden' te accepteren.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb te zien/realiseren/begrijpen dat de geaccepteerde en toegestane slavernij van 'pijn en lijden' is vanwege de primaire definitie van mezelf door de vrouw in deze realiteit - door het bestaan van de ervaring en ontwerp van de menstruatiecycli die plaatsvinden - want vrouwen hebben 'vrouw-zijn' gedefinieerd in overeenstemming met het 'pijn en lijden' ontwerp en binnen deze geaccepteerde en toegestane definitie = manifesteert zich in overeenstemming met 'wie zij van zichzelf accepteren en toestaan om te zijn' = lichamelijk zoals aangetoond door de menstruatie en de ervaring van de vrouw ervan.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard te realiseren dat de menstruatie 'zijn doel goed dient' = zijn doel is de ware reden voor zijn bestaan, om de gemanifesteerde ervaring van 'pijn en lijden' te geven in overeenstemming met de geaccepteerde en toegestane definitie van mezelf als vrouw als 'wie ik me definieer te zijn' overeenkomstig 'pijn en lijden'.<><><><><><><><><><>
Net een bull
Mens-tru-ate = wat de mens werkelijk haat (man's true hate). Waarom haat de mens dit echt - omdat een slaaf vol van woede zal zijn ten opzichte van zelf want zelf weet wat zelf toestaat en accepteert, maar niet toestaat en niet accepteert van zelf om op te staan en de geaccepteerde en toegestane definitie van slavernij/slaaf zijn, te stoppen - en dit omvat zowel mannen en vrouwen.


 Mijn Zelfcorrigerende Uitspraken:

Wanneer en als ik mezelf zie participeren in de gedachte tot "niks te komen" - stop ik en adem ik - ik sta mezelf niet toe te participeren in de gedachte tot niks te komen, omdat ik mezelf realiseer dat ik als alles vertraag omdat de wereld aan het stoppen is. In plaats - omarm ik mijn traagheid en pas ik mezelf toe als leven van eenheid en gelijkheid.


Wanneer en als ik mezelf realiseer me onderdanig op te stellen aan de ervaring van mezelf door gevoelsmatige instabiliteit tijdens de dagen van menstruatie - stop ik en adem ik  - ik sta mezelf niet toe me onderdanig op te stellen aan de ervaring van mezelf door gevoelsmatige instabiliteit tijdens de dagen van menstruatie, omdat ik mezelf realiseer dat de 22000 bedoelingen met elkaar zijn verbonden en de geconstrueerde lichamelijke ervaring en ontwerp van de menstruatie manifesteren. In plaats - adem  ik adem voor adem om mezelf toe te passen en doen wat ik van mezelf vereis te doen zonder te veel hooi op de vork te willen nemen.

Zelfverbintenis:

Ik ga de verbintenis met mezelf aan om als ik weer in een menstruatieperiode ben niet mezelf te onderwerpen aan de geconstrueerde lichamelijke ervaring en ontwerp van de menstruatie.Eqafe: www.eqafe.com

Agreement course: www.desteniiprocess.com/courses/relationships

2 opmerkingen: