zondag 20 mei 2012

Dag 34 - De rekening met (andermans) gedachten en gevoelens stoppen


Directheid - het punt leren zien en to the point durven zijn te allen tijden.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb mezelf niet te realiseren dat gedachten, gevoelens en emoties niet echt zijn zijn wie we zijn, maar gecopieerde en gedupliceerde systemen overgedragen en overgenomen van de genen die ons zijn voorgegaan.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb mezelf niet te realiseren dat bewustzijn/gedachten/gevoelens/emoties een programmering is waarmee we onszelf hebben geprogrammeerd en misbruikt.Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb mezelf te zien/realiseren/begrijpen dat misbruik altijd bestaat als zelfmisbruik.Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb mezelf niet te realiseren dat we gevoelens en emoties als respectievelijk een 'positieve' waardering en emoties een 'negatieve' waardering binnenin ons geestesbewustzijnssysteem zien, terwijl geen van beiden echte waarde als leven hebben.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb mezelf niet te realiseren dat ik in het rekening houden met andermans gedachten, gevoelens en emoties ik stiekem rekening houdt met mijn gedachten, gevoelens en emoties als overleving van mijn systemen.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb rekening te houden met andere mensen hun gedachten en gevoelens in plaats van direct te spreken tot het fysieke en het punt te zien.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb mezelf niet te realiseren dat "rekening houden met" systeemtaal is en niet levende woorden zijn als wie we werkelijk zijn.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb mezelf niet te realiseren dat  het woord 'rekening' in de grond betrekking heeft op iets met iemand vereffenen wat weer duidt op vormen van wraken, maar dat ik dat niet meer zie of hoor omdat ik zo geprogrammeerd ben door dit geldsysteem van overleven.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb mezelf niet te realiseren dat het is door gedachten, gevoelens en emoties dat ik doof en blind ben voor wat Hier is als de fysieke werkelijkheid en zodoende iedereen doof en blind is, hetgene is wat Jezus ons ook onderwees en we niet begrepen hebben - zo verblind en verdoofd door gedachten/herinneringen en gevoels- en emotionele energieën.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb mezelf niet te realiseren dat gedachtegoed een waan des mensen is, want het enige wat een gedachte doet is afscheiden van daar wat ik wat over denk - dus realiseer ik me dat het beter gedachtekwaad genoemd kan worden zodat we zicht krijgen op wat er in de mensheid als geheel speelt -  het Reactie Spel.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb mezelf niet te realiseren dat gedachten, gevoelens en emoties de echt zelfwaarde wie we zijn als leven vernietigt en verwoest en daarmee alles op Aarde als het menselijk fysieke Lichaam.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb mezelf niet te realiseren
dat ik geen gedachte nodig heb om hier te kunnen leven.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb zo stom te zijn om te geloven wat mensen zeggen die mij zijn voorgegaan in plaats me te realiseren dat niemand de essentie van Jezus' heeft begrepen toen hij zei: "Heb geen oordeel" wat gelijkstaat aan heb geen gedachte - en hierin vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard om mijzelf te oordelen door het woord "stom" te kiezen om mijn daad niet op staan en mezelf te uiten als eenheid en gelijkheid van leven.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb mezelf stom te noemen waardoor ik ook letterlijk stom ben geworden, een niet kunnende spreken, terwijl ik me terdege realiseerde dat een gedachte slechts een perceptie is - en dus vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard altijd maar te zwijgen uit angst opgepakt te worden voor heiligschennis van de geaccepteerde systemen.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb mezelf niet te realiseren
dat gedachten, gevoelens en emoties gewoon een overlevingssysteem is en dat de verwijdering van het huidige geldsysteem de massa zal doen inzien dat het inderdaad wanen waren.Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb mezelf niet te realiseren dat alleen de fysieke werkelijkheid echt is - en dat wat ik denk berust op de waanzin van de geest.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb mezelf niet te realiseren dat  zoals we momenteel bestaan volledig geent is op en geprogrammeerd is door, met en in het huidige geldsysteem - dat gebaseerd is op steeds twee uitersten van 'goed'-'fout', 'positief'-'negatief' en 'juist'-verkeerd'.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb afgeschrikt te raken als iemand zegt beledigd te zijn door mijn woorden in plaats mezelf te realiseren dat slechts ego/geest beledigd/leeg kan raken en zelf hier is constant als alles dat bestaat.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb mezelf niet te realiseren dat iedereen zelf verantwoordelijk is voor de gedachten, gevoelens en emoties die we ervaren.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb mezelf niet te realiseren dat ik rekening houdt met andere mensen hun gedachten en gevoelens uit angst voor mijn eeigen gedachten en gevoelens dat mij iets zal overkomen als ik mezelf niet compromitteer in plaats van direct het punt te zien en bespreken.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb rekening te houden met andere mensen hun gedachten en gevoelens omdat ik irreële angsten ervaar over mijn welzijn en overleving  - en hierin vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard bang te zijn voor mijn eigen angst.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard niet te realiseren dat ik met het valideren van gedachten, gevoelens en emoties van een ander - ik daarmee de gedachten, gevoelens en emoties in mezelf valideer.

Rekeninghouder


Mijn Zelfcorrigerende Uitspraken:


Wanneer en als ik mezelf realiseer dat ik in het rekening houden met andermans gedachten, gevoelens en emoties ik stiekem rekening houdt met mijn gedachten, gevoelens en emoties als overleving van mijn - stop ik en adem ik - ik sta mezelf niet toe rekening te houden met gedachten van anderen of mezelf. In plaats - pas ik mezelf toe als eenheid en gelijkheid van leven en ben ik to-the-point van wat er opgelost dient te worden.
Wanneer en als ik mezelf realiseer rekening te houden met andere mensen hun gedachten en gevoelens  - stop ik en adem ik - ik sta mezelf niet toe rekening te houden met andere mensen hun gedachten en gevoelens, omdat ik mezelf realiseer dat iedereen zelfverantwoordelijk is voor wat binnenin ervaren wordt. In plaats - leer ik mezelf effectief toe te passen in en als de fysieke werkelijkheid en direct te kunnen spreken tot het fysieke en het punt te zien.

Wanneer en als ik realiseer rekening te houden met andere mensen hun gedachten en gevoelens omdat ik irreële angsten ervaar over mijn welzijn en overleving - stop ik en adem ik -= ik sta mezelf niet toe rekening te houden met andere mensen hun gedachten en gevoelens omdat ik irreële angsten ervaar over mijn welzijn en overleving, omdat ik mezelf realiseer bang te zijn voor mijn eigen angst. In plaats - breng ik mezelf terug bij mezelf en stuur ik mezelf in mezelf om mijn gedachten/praten in mijn hoofd te stoppen.Mijn Zelfverbintenissen:

Ik verbind mezelf te trainen om direct het punt te zien en bespreken en niet uit angst te gaan praten of zwijgen als afweer.

ik verbind mezelf te gaan inzien waar en wanneer ik ga praten of zwijgen als afweer om dit te kunnen stoppen en mezelf effectief toe te passen in en als het fysieke leven.
Agreement course: www.desteniiprocess.com/courses/relationships1 opmerking:

  1. "Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb zo stom te zijn om te geloven wat mensen zeggen die mij zijn voorgegaan in plaats me te realiseren dat niemand de essentie van Jezus' heeft begrepen toen hij zei: "Heb geen oordeel" wat gelijkstaat aan heb geen gedachte." - en hierin vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard om mijzelf te oordelen door het woord "stom" te kiezen om mijn daad van volgen van diegenen die mij zijn voorgegaan te verwoorden.

    BeantwoordenVerwijderen