maandag 21 mei 2012

Dag 35 - Beelden en frustraties: Vrijen, seks en aanrakingen


Seksualiteit uitzoeken voor ik sterf is één van de belangrijkste punten in dit leven -- een begin van uitschrijving en verlossing van de overgedragen /doorgegeven/overgenomen patronen binnenin het fysiek.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb een ideaalbeeld/plaatje op te bouwen in mijn hoofd/geest van hoe een relatie met een mannelijk wezen hoort te zijn wat in schril contrast staat met de werkelijkheid omdat een ander natuurlijk weer een andere wens/verlangen/fantasie heeft.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard
een beeld in en als mezelf te laten bestaan van mezelf liggend in het gras in de volle zomer één te zijn met de natuur - als zijnde het hoogst haalbare qua ervaring.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard een ander in het beeld te willen toevoegen van samen liggend in het gras in de volle zomer één te zijn met de natuur en met alles.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb dat de eenheidservaring /herinnering van twee zorgeloze wezens in het gras in mijn kinderjaren niets kan overtreffen en ik dit steeds weer mijn hele leven aan het zoeken ben om dit met anderen/een mannelijk wezen te beleven wat niet vervuld raakte en ik daardoor altijd ergens een gemis voel naar die tijd.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard een gemis te ervaren naar die ene ervaring liggend in de wei verlangend naar een mannelijk wezen aan mijn zij.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb eigenlijk niets meer te willen dan strelen en aanraken waardoor ik steeds gefrustreerd raak omdat het in 'werkelijkheid' anders loopt.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb mezelf te realiseren dat een plaatje in de geest zulke verstrekkende gevolgen heeft dat ik nu ontevreden ben met de manier waarop mijn partner en ik sex/fysiek contact hebben.Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb om seks niet bij de naam te noemen, maar het vrijen te noemen.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb om het woord 'seks' vies te vinden alsook mensen die veel sex hebben.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb om mensen die weinig of geen sex hebben als 'schoon' te zien/ervaren - een groen blaadje.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb mezelf onbewust te hebben laten beïnvloeden door het katholieke milieu waarin ik geboren ben in dit leven wat voorschrijft dat seks vies, bah, verderfelijk, slecht, is etc.., terwijl het door seks is dat we gecreëerd worden.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb mezelf mijn hele leven ontkend te voelen als leven door de ontkenning van seks van degenen die mij zijn voorgegaan.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb te realiseren dat seks levengevend, levenbarend is.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb te balen dat 'mijn partner' niet van aanrakingen houdt.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb te denken dat ik 'mijn partner' er wel doorheen kan duwen dat hij aanrakingen prettig gaat vinden.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb me niet te realiseren dat als iemand niet aangeraakt wil worden dat dat betekent dat hij degene die hem/haar aanraakt niet leuk vind.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb me niet te realiseren dat
onze reacties op aanra
ingen besloten liggen in de persoonlijkheidsstructuur en we deze alleen kunnen veranderen door een proces van veranderen.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb gefrusteerd en kwaad te raken als ik door mijn partner alleen aangeraakt wordt met de intentie om sex te hebben.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb gefrusteerd en kwaad te raken dat ik niet de ervaring krijg die ik in mijn geest blijf najagen.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb gefrusteerd en kwaad te raken dat ik heb toegestaan dat de seks niet zacht en toch stevig kan, om de ander maat tevreden te stellen.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb mijn lichaam in te zetten om de ander tevreden te stellen.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb gewoon rustig doorademend te communiceren wat ik wel en niet wil, maar in plaats boos wordt omdat ik in innerlijk conflict ben over hoe de ander het wel zal vinden als ik steeds vanalles aan het aangeven ben en daardoor in mijn geest ga en niet Hier in en als mijn fysiek ben.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb mezelf te schamen dat ik geen functionerende relatie heb.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard in een gedachte/herinnering/emotie te schieten en niet Hier in en als mijn fysieke lichaam te blijven.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard maar een vluggertje te willen omdat ik er niks aanvind zonder aanrakingen en een daadwerkelijke fysieke ontmoeting.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard boos te worden als de aanrakingen niet zacht en stevig worden gedaan.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb dat ik door steeds dezelfde ervaring/conflict te hebben in mezelf in sexueel contact met een mannelijk wezen waardoor ik in en als de geest/energie oplaadt en mezelf fysiek consumeer.
Mijn Zelfcorrigerende Uitspraken:Wanneer en als ik mezelf realiseer niet gewoon rustig aan te geven wat ik wel en niet wil, maar in plaats boos wordt - stop ik en adem ik - ik sta mezelf niet toe boos te worden door niet gewoon aan te geven wat ik wel en niet wil, omdat ik mezelf realiseer dat ik in innerlijk conflict ben over seks waarin we een orgasme najagen. In plaats - stabiliseer ik mezelf Hier in en mijn fysiek en stuur ik mezelf als de adem om met een ander te communiceren in eenheid en gelijkheid.

Wanneer en als ik mezelf realiseer door steeds dezelfde ervaring/conflict te hebben in mezelf in sexueel contact met een mannelijk wezen - stop ik en adem ik - ik sta mezelf niet toe steeds dezelfde ervaring/conflict te hebben in mezelf in sexueel contact met een mannelijk wezen, omdat ik mezelf realiseer dat ik in en als de ervaring/reactie/energie oplaadt en mezelf fysiek consumeer. In plaats - ga ik eerst een fysieke relatie met mezelf aan om te zien of ik deze met een ander kan delen.Mijn Zelfverbintenissen:

Ik ga de verbintenis aan mezelf van de beelden te ontdoen d.m.v. zelfvergeving- en correctie om hier in en als het fysiek seks te kunnen hebben met een ander.

Ik ga de verbintenis aan mezelf te stoppen te verlangen met een ander lichaam te willen liggen en in plaats tevreden te zijn met de zelfintimeit mijn eigen lichaam - niet steeds proberend of het wel 'lukt' met de ander.


MP3 <Fysieke seks vs. Geestsex> in het engels klik hier


1 opmerking:

  1. dank voor het delen, goed om sex te ontdoen van zulke punten

    BeantwoordenVerwijderen