Dag 47 - Bekoelde Liefde: Ongelijkheid Toestaan

Deze blog schrijf ik in voorbereiding op mijn vlog voor de Desteni "Love Month":


Liefde Is Alleen Echt Waar Gelijkheid Echt is.
En wat is Gelijkheid? Gelijkheid is:
"Heb Je Naaste Lief Als Jezelf",
"Doe een Ander niet Wat Jij Niet Wilt Dat Jou Geschiedt"
En - Liefde in zichzelf = Perfectie en Gelijkheid = Perfectie.
...



Daarom is Liefde Als Gelijkheid de Drijfkracht naar Perfectie.
Het is het Blootleggen van Alle Bedrog - het tot Elke Prijs Stoppen van Alle Ongelijkheid.

Ongelijkheid is waar je in je geest/mind geheime gedachten over anderen toestaat: dat is Bedrog. Dat is - Kwaad.
Dat is Niet Liefde - dat is Veroordeling. Dat is Meningen over Anderen vormen.        
Leer verder zie video onderaan de pagina



Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb te zien/begrijpen/realiseren dat liefde alleen echt is waar gelijkheid echt is.


www.equalmoney.org


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb te zien/begrijpen/realiseren dat pas wanneer leven aan iedereen gelijkelijk is gegeven -Liefde Geboren wordt.



Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb op zoek te zijn geweest naar de definitie van liefde in plaats van liefde als de adem als de expressie als mij te leven.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb om een ander te doen wat ik niet wil dat mij geschiedt.



Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb in mijn geest geheime gedachten over anderen toe te staan in plaats mezelf te realiseren dat dat kwaad is - en dus vergeef ik mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard kwaad te creëeren in mezelf als de wereld.



Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb te ervaren dat 'de liefde bekoeld is' en dit nog eens te valideren door deze waarde toe te kennen aan een tatoeage van 'ijsrozen' op mijn linkeronderarm in plaats mezelf te realiseren dat mijn (linker)onderarmpunten beschermings-/verdedigingssystemen herbergen die inderdaad de echte liefde als sneeuw onder de zon doen smelten - in de onderarmen de verliesangst netjes versmolten/verborgen in ons spierweefsel.



Zelfvergeving: Doornen/herinneringen uit het oog verwijderen



Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb te zien/begrijpen/realiseren dat als mensen gedachten over mij hebben dat zij zichzelf dan bedriegen en het kwaad toestaan/voort zetten - en dus vergeef ik mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb oordelen/het kwaad in anderen te laten bestaan en zodoende oordelen/het kwaad in en als mezelf te valideren.



Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb oordelen uit de wereld te helpen uit angst voor verlies voor wie ik denk dat ik ben 'in het systeem' in plaats mezelf te realiseren dat wie ik werkelijk ben niet is wie ik ben in het systeem.



Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb te denken dat de andere wang toekeren een uiting van liefde is in plaats mezelf te realiseren dat het een daad is van ongelijkheid, arrogantie, 'beter zijn' en toestaan van bestaande systemen van zelfkastijding/zelfverloochening en dus zelfonoprechtheid.



Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb te zien/begrijpen/realiseren dat liefde het blootleggen is van alle bedrog - het tot elke prijs stoppen van alle ongelijkheid.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb in een wereldsysteem te participeren waarin bij geboorte van een kind de principes van gelijkheid en eenheid al gelijk geschonden worden doordat ouders niet gelijk staan aan hun kinderen en er derhalve geen sprake is van echte liefde als alles als één en gelijk.


Zelfverbintenissen:


Ik stel mij ten doel te laten zien dat echte liefde in deze wereld niet bestaat; dat liefde in deze wereld bestaat in en als eigenbelang.



Ik stel mij ten doel mede een nieuw economisch systeem op te zetten waardoor leven aan iedereen gelijkelijk wordt gegeven en Liefde Geboren kan worden in en als eenheid en gelijkheid van leven.



Ik stel mij ten doel liefde te leven als gelijkheid van leven en in elk moment te doen wat het beste is voor iedereen.



Ik stel mij ten doel alle definities van liefde die in de wereld in de omgang zijn te herdefiniëren of verwijderen.


 
Ik stel mij ten doel liefde als gelijkheid als de drijfkracht naar perfectie te leven door de gereedschappen van zelfoprechtheid, zelfvergeving, zelfcorrigerende uitspraken, schrijven en ademen.



Ik stel mij ten doel alle bedrog bloot te leggen - het tot elke prijs stoppen van alle ongelijkheid. 


Liefde is Gelijkheid - supportvideo





Reacties

  1. "Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb te denken dat de andere wang toekeren een uiting van liefde is in plaats mezelf te realiseren dat het een daad is van ongelijkheid, arrogantie, 'beter zijn' en toestaan van bestaande systemen van zelfkastijding/zelfverloochening en dus zelfonoprechtheid." Yes!!

    Heb ik zoooo lang gedaan en lolol ook mijn andere wang werd geslagen vaak. Was ook geen liefde van mijn kant achteraf bezien, maar mezelf beschermen - door me te laten 'slaan' want zo kon ik het beeld van mezelf als 'een goed liefdevol mens' vasthouden en mezelf laten kastijden als teken van nog meer 'liefdevol' zijn.(Christelijke gedachte) LOLOL wat een nepgedoe :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts