Dag 59 - Ontmantelen: "Baat het niet, dan schaadt het niet"

Er dienen nog heeeel veel gezegdes en spreekwoorden ontleed, onderzocht en hergedefinieerd te worden in praktisch gezond verstand als wat het beste is voor alle leven en zo uit te lijnen met de Fysieke-realiteit/Aarde.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb klakkeloos overgeleverde spreekwoorden en gezegdes aan te nemen en verder te verspreiden zonder ze eerst ontleed en onderzocht te hebben of ze praktisch gezond verstand in zich houden.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb te zien/realiseren/
begrijpen dat er ziekte als de menselijke geest meereist in woorden.



Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb degenen die mij zijn voorgegaan te geloven in plaats van alles in vraag en aan de kaak te stellen; te onderzoeken op werkelijkheidsgehalte.



Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb te realiseren dat er wel eens een relatie kan bestaan tussen "baat het niet, dan schaad het niet" en fysieke c.q. gezondheidsklachten.





Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb te realiseren dat alle woorden bestaan in en als systeemtaal om afscheiding van de werkelijkheid te creëeren.







Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb te participeren in automatische gedachten/uitspraken als gezegdes en spreekwoorden zonder mezelf gewaar te worden van woorden die ik spreek.



Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb te realiseren dat baat het niet, dan schaad het niet gebaseerd is op het huidige geldsysteem waar het draait om baten in plaats van wat het beste is voor het menselijke fysieke lichaam.



Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb te realiseren dat baat het niet, dan schaadt niet een mom is en het onderzoek op voorhand uitsluit zodat alles kan blijven bestaan als is zonder te bezien of hetgeen wel gezond verstand is als wat het beste is voor het menselijk fysieke lichaam.





Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb te participeren in een wereld waar feitelijke schade verstopt en onder het kleed geveegd wordt om het groot geld magnaat van consumentisme rollende te houden.



Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb gezegdes en spreekwoorden uit te lijnen met de fysieke werkelijkheid.




Ik stel mij ten doel alle gezegdes en spreekwoorden te onderzoeken en ontmaskeren.



Ik stel mij ten doel alle woorden te ontdoen van hun systematische component en te herdefiniëren in en als levende woorden.





Reacties

  1. Goeie ingeving Sylvie - de Nederlandse gezegdes en spreekwoorden onder de loep nemen. Ik doe met je mee.

    We hebben in onze taal ook heel veel zegswijzen met delen van ons lichaam; ook interessant om te onderzoeken :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts