Dag 65 - Juffen: Te spreken of Niet te Spreken

Vandaag met de natuurexcursie 'Slootjes' (waterdiertjes scheppen en bekijken) ging de juf/onderwijzeres zich met de kinderen bemoeien terwijl er een algemene notie is dat de excursiebegeleiders de kinderen begeleiden bij de ontdekkingen die de kinderen doen.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb de algemene notie dat de excursiebegeleiders de kinderen begeleiden bij de ontdekkingen die de kinderen doen als uitgangspunt te nemen voor wat ik doe binnenin de excursies in plaats vanuit het startpunt van zelfoprechtheid hier als één en gelijk te handelen.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb niet zeker te weten of ik met mijn ego te maken heb als het groepje kinderen uit gewoonte samenscholen en zich om iemand heenscharen als degene begint op te scheppen als de kennis en informatie hoe alle waterdiertjes heten.




Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb altijd te denken dat ik met mijn ego te maken heb en daardoor onzeker te zijn over wat ik kan spreken -  en dus vergeef ik mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb  te realiseren dat ego alles is wat ik gekend heb vanaf geboorte.



Opscheppen


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb te zitten broeien zonder te spreken of zelf te vergeven voor het zitten broeien.



Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb weg te willen lopen.




Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb in staking te willen gaan en de brui eraan te geven.




Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb niet te weten of ik kan/mag ingrijpen en zeggen dat het dat niet is wat we hier doen - de kinderen alles voorkauwen en inlepelen om over zelf een goed gevoel te gegereren.




Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb niet te weten of ik mag spreken.




Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb te denken dat zwijgen het vanzelf wel zal oplossen.




Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb te gaan trillen als ik haar vraag wat ze aan het doen is.




Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb te twijfelen of ik haar eop kan aanspreken dat ze in haar gewoonte vervalt door namen af te vuren op de kinderen zonder het de kinderen zelf te laten doen met het materiaal dat ze hebben gekregen.



Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard in een systeem te partciperen waar de natuurexpressies allerlei namen worden gegeven en waar dan ook alle aandacht naar uit moet en zal gaan als belangrijkste wetenschap in plaats onszelf hier te realiseren als zelf-aandacht als één en gelijk als alle natuuruitdrukkingen.




Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard te focussen op de namen van de waterdiertjes in plaats van mijn focus te richten op mij als de adem.




Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb verongelijkt te zijn dat de kinderen alles voorgezegd wordt en het hele excursieformat naar de maan is - en dus  vergeef ik mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb te vinden dat het hele excursieformat naar de maan is, terwijl de excursie in de basis is gericht op kinderen in en met de natuur te laten zijn.



Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb de juf na afloop bij de samenkomst met alle kinderen en begeleiders niet aan te willen kijken, omdat ik mezelf in mezelf nog aan kwalijk ben dat ik er iets van gezegd heb en dus mezelf niet onder oegen wil zien. Hierin -  vergeef ik mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb mezelf niet onder ogen te willen zien en hier te blijven als de fysieke-adem.



Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard te reageren op het woord 'enthousiast' als de opgegeven reden om de aandacht van de kinderen op te eisen.



Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard het woord 'enthousiast' terug te kaatsen als iets dat gestopt moet worden in plaats mezelf te realiseren dat ik mezelf dien te stoppen te reageren op als iemand heel enthousiast met iets bezig is.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard mezelf van het woord 'enthousiast' af te scheiden binnenin het oordeel van het woord - en dus vergeef ik mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard mezelf van mezelf af te scheiden van woorden.



Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard  het woord 'enthousiast' te ridiculiseren.



Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard bij het woord 'enthousiast' de
herinnering van mijn ex-schoonmoeder te krijgen, waarin alles volkomen verkeerd ging spiralen doordat ik niet wist wat er precies gebeurde - en dus vergeef ik mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard  te spiralen in deze herinnering/ervaring in mijn geest in plaats herinneringen te stoppen, het verleden te doden, niet achterom te kijken en HIER te komen.



Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb mezelf te presenteren als mat; als tegenhanger van enthousiast om dat ik bang ben van de 'positieve' energie die vast zit aan enthousiast - en dus vergeef ik mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb te denken dat in de 'negatieve' energie van mat blijven zitten de oplossing is, in plaats woorden te purificeren als levende woorden als wie ik ben.



Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb mezelf terug te houden van mezelf uitdrukken als enthousiast, omdat ik bang ben mezelf erin te verliezen in plaats mezelf te realiseren dat ik mezelf niet kan verliezen, want ik ben hier als absoluut.



Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb de strijd in mijn geest/denken niet te kunnen stoppen en deze voort te zetten met anderen als mezelf.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb gedachten te stoppen, stil te zijn en te weten dat ik God ben.



Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb bang te zijn dat ik niet alles terug naar zelf heb gehaald in deze ervaring.







Ik stel mij ten doel het woord enethousiast te leven als mij.



Ik stel mij ten doel het systeem met het onderwijssysteem als onderdeel als mezelf te stoppen en te vervangen door een gelijkheidsgeldsysteem.



Ik stel mij ten doel aan te tonen dat het onderwijssteem kinderen niet als gelijk als leven ondersteund maar van hen robotische napratende systemen maakt.






Reacties

Populaire posts