vrijdag 22 juni 2012

Dag 67 - De Uitstorting van de Geest? Een Ejaculatie van Gedachten, gevoelens en emoties


Geest = alle gedachten, gevoelens en emoties.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb te realiseren dat 'in de geest' zijn betekent dat ik in gedachten/herinneringen, gevoelens en emoties ben in plaats van HIER als wie ik werkelijk ben als God als Adem als alles als één en gelijk in Lichaam en Geest.
Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb te zien/realiseren/
begrijpen waarom en hoe de Hemel in onze Geest is gesimuleerd.
Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb allerlei moeilijke dingen te denken/geloven over de uitstorting van de geest in plaats mezelf simpel te realiseren dat het de uitstorting is van gedachten, gevoelens en emoties in mijn menselijk fysieke lichaam - en dus vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb te zien/realiseren/begrijpen dat mijn geest ejaculeer in mijn eigen lichaam wat ik ervaar als een euforisch gevoel als een klaarkomen als bij seks.
Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb te zien/realiseren/
begrijpen dat het woord 'heilig' in de woorden 'uitstorting van de heilige geest' in wezen 'heel' betekent en dus  - vergeef ik mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard de hele geest (gedachten, gevoelens en emoties) uit te storten over alle leven als mezelf zonder te beseffen dat de consequenties van deze zaden als gedachten, gevoelens en emoties uitstorten de echte essentie van onszelf als fysieke eenheid en gelijkheid verneuk/bezoedel.
De Simulatie van de Hemel in onze Geest - zo boven, zo beneden


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb te zien/realiseren/
begrijpen dat wat Jezus zei "Heb geen oordeel" gelijk staat aan "Heb geen gedachte/
geest".
Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb te zien/realiseren/begrijpen dat wanneer we onszelf wassen in zelfvergeving en zelfoprechtheid gebruiken om onszelf te observeren--worden we gewaar dat wat we dachten zelf was--de geest was--op deze manier--baren we onszelf. Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb te zien/realiseren/
begrijpen dat het uitstorten van de geest desastreuze gevolgen heeft voor ons als mensheid als één lichaam waarin we geen geest, geen gedachte nodig hebben, maar we onszelf in en als ons fysieke lichaam voortdurend belasten met de 'erfzonde' - het doorgeven het het kwaad = de gedachte.
Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb te zien/realiseren/
begrijpen dat wanneer ik in mijn geheime geest een gedachte over iets of iemand heb dat dat bedrog is - kwaad is.
Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb te zien/realiseren/
begrijpen dat wanneer ik over anderen/iets praat/roddel alsof ik niet hetzelfde ben ik in wezen mijn geest van gedachten, gevoelens en emoties uitstort over anderen als leven en een ejaculatie heb als gelijk binnenin het sesksuele verkeer.
Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb te zien/realiseren/
begrijpen dat ejaculeren simpelweg uitstorten betekent ongeacht in welke daad - die in de geest/gedachten/woorden of fysiek.
Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb te participeren in een wereld/systeem waar men bezig is met de uitstorting van de geest van gedachten, gevoelens en emoties zonder te beseffen dat dit het exacte kwaad is wat dan weer bestreden moet worden -  en dus vergeef ik mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb te zien/realiseren/begrijpen dat dit dweilen met de kraan (geest) open is; dat alleen doorheen een proces van zelfvergeving in zelfoprechtheid we onszelf werkelijk vrij kunnen zetten van het juk van de onderdrukking door de geest.
Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb in een wereld /systeem te participeren waarin we onze geest over anderen ejalculeren/uitstorten in de vorm van gedachten over anderen als zelf.
Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb te zien/realiseren/
begrijpen dat alles seks is , omdat gemeenschap in gedachten evengoed seks is, geestsex/mindsex.Ik stel mij ten doel te laten zien dat de uitstorting van de geest/gedachten 
het kwaad is als werkelijk bedoeld dor Jezus.Ik stel mij ten doel te laten zien dat het juk de geest is.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten