woensdag 1 augustus 2012

Dag 100 - Onwillig Karakter en naar Familie gaan

Offline geschreven d.d. 30 juli 2012

Lees ook voor referentie Gian's blog Ouders Aansprakelijk gehouden - Deel 2 (engels)

 • Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb onwillig te zijn om naar mijn familie te gaan vanwege de gebeurtenis als beschreven in blog dag 98.
 • Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb te denken dat ik onwillig ben in plaats mezelf te realiseren dat het een systeem is waarmee ik me bedien en ik in wezen uit dit karakter kan stappen door hier in en als mijn lichaam mezelf toe te passen in gelijkheid en eenheid.

 • Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb de mensen waar ik naar toe ga echt als familie te zien in plaats mezelf te realiseren dat het mensen zijn gelijk als alle mensen/mezelf met het verschil dat ze mij (op)gevoed hebben waarvoor ik dankbaar ben.

 • Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb de mensen waar ik naar toe anders te zien omdat ik het zo is geregeld voor ik moest incarneren dat is besloten dat ik bij hen geboren ben.
 • Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb mezelf aangedaan te voelen omdat ik weg moest blijven omdat anders A. boos kan worden door wat ik zeg en  met haar kind vertrekt zodat 'mijn vader' dan weer zijn gevoelens/angst een punt wordt.

 • Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb het me aan te trekken dat A. wordt 'voorgetrokken' omdat ze een kind heeft en waarvan mensen 'lekkere' gevoelens betrekken die ze van mij niet krijgen, eerder het omgekeerde.

 • Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb dit systeem zelf in de hand te hebben gewerkt door te bestaan als een overlevingssysteem te bestaan die vader tevreden hield door middel van bevredigen en paaien.

 • Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb te bestaan als iemand die zichzelf en /op een ander bevredigt om mezelf overleving te garanderen in en als het systeem.
 • Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb mezelf naar het (familie)systeem te definiëren als dochter van, zus van enz.. in plaats mezelf te realiseren dat ik wie ik werkelijk ben 'van' niemand is, ik ben hier als zelf als leven als oneindig groot.

 • Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb te zien, realiseren en begrijpen dat ik door het bevrediging van mijn vader verantwoordelijk ben voor de creatieprocessen van eigenbelang van ons beiden.

 • Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb te schrikken van de heftigheid/energie van mijn vader waarop hij mij duidelijk maakt dat hij vindt dat ik met waanzin bezig ben met wat ik doe waarbij ik hem vraag 'waanzin' te definiëren waardoor hij nog kwader wordt en me vervolgens met een aggressief handgebaar wegstuurt - en dus vergeef ik mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb bang te zijn voor de heftigheid waarmee ik schrik in plaats mezelf te realiseren dat angst een programma is.

 • Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb direct weg te willen gaan wanneer mijn vader op een dergelijke manier zijn frustaties op mij botviert  - en hierin mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb te interpreteren/percipiëren dat mijn vader zijn frustraties op mij botviert.
Ik stel mezelf ten doel uit het onwillige karakter te stappen door mijn fysiek te bouwen en de hulpmiddelen van zelfvergeving, zelfeerlijkheid en ademen toe te passen.

2 opmerkingen: