Dag 81 - Zuiveren van Iets ervaren in de aanwezigheid van een ander

"Wanneer je iets ervaart in de aanwezigheid van een ander, zie waar je jezelf nog niet gezuiverd hebt naar dat wat het beste is voor alle leven in elke adem."


 Bernard Poolman





Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb last te ervaren van geen communicatie in de aanwezigheid van mijn partner.



Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb mezelf te klaren/zuiveren in aanwezigheid van mijn partner naar wat het beste is voor alle leven in elke adem.



Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb te hameren op cummunicatie in aanwezigheid van mijn partner omdat ik dat gelezen heb dat dat op nummer 1 staat in plaats mezelf te realiseren dat wat het beste is voor alle leven in elke adem op de eerste plaats komt.







Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb ongemak te ervaren in aanwezigheid van mijn partner doordat ik niet hier aanwezig ben in en als mijn fysiek als adem maar participeer in interne conversaties - en dus vergeef ik mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb mijn interne conversatie te stoppen en simpel hier te zijn in eenheid met en in dankbaarheid voor een ander als mezelf.
Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb stil te zijn in mijn hoofd als de geest in aanwezigheid van mijn partner.






Ik stel mezelf ten doel mezelf als mijn backchat te stoppen als ik in aanwezigheid van mijn partner ben.


Ik stel mezelf ten doel mezelf te klaren/zuiveren in aanwezigheid van mijn partner naar wat het beste is voor alle leven in elke adem.



Ik stel mezelf ten doel te stoppen te hameren op/aandacht te plaatsen op communicatie met mijn partner en mijn aandacht hier te plaatsen als zelf. Aandacht te leven als zelf.  Zelf-aandacht toe te passen. 



Ik stel mij ten doel mijn ongemak/backchat/interne conversaties in aanwezigheid van mijn partner te stoppen door mezelf te leren ontspannen met mezelf, mijn lichaam en de omgeving.



Ik stel mezelf ten doel de mogelijkheid aan te nemen om stil te worden in de geest in aanwezigheid van mijn partner.



Reacties

Populaire posts