vrijdag 13 juli 2012

Dag 85 - Het Volstrekt Geen Ambitie Karakter
Wat zit daar achter/akter de kar?


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb de gedachte/idee/ karakter te hebben gecreëerd dat ik volstrekt geen ambitie heb mezelf in deze wereld neer te zetten.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb binnenin het karakter "Ik heb geen enkele ambitie" mezelf stiekem te hebben afgezet tegen de gang van zaken in deze wereld in plaats mezelf te realiseren dat ik niet mee wil doen met de gang van zaken van/in deze wereld en mezelf dus afzet tegen mezelf als deze wereld, hetgeen geen praktische oplossing is om de creatie van deze wereld als mezelf te stoppen; ik heb het karakter van deze wereld gecreëerd door zelf te participeren in karakters.Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb mezelf te schamen dat ik die de 'meeste slaagkans qua intelligentie' van de familie/school had geen enkele ambitie had/heb om mezelf in deze wereld toe te passen en het liefst op 'een laag pitje' verder zou leven - en dus vergeef ik mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb mezelf van het woord ambitie af te scheiden en mezelf te presenteren als ambitieloos, terwijl ik wel voor een gelijke samenleving op aarde ben.Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb mijn talenten/ vaardigheden 'te begraven' omdat ik persoonlijke wensen/illusies aan het najagen was die niet op het gebied van carrière en dergelijke liggen.Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb de wens te hebben niets te willen in deze wereld/dit leven als dan mijn kneuterige kleine leventje te willen voortzetten.
Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb nog verlangens te hebben naar illusies in plaats mezelf te realiseren dat ik door het accumuleren van illusies/karakters/gedachten direct verantwoordelijk ben voor de toename van armoede in de wereld, omdat elke illusie ('geestelijke' verrijking) uitgebalanceerd moet worden door verarming van de fysieke realiteit.
Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb te zien, realiseren en begrijpen dat een leven met weinig Geld gelimiteerd is in de beslissingen van wat ik van mezelf en mijn leven kan maken.

Wanneer en als ik mezelf realiseer de gedachte/idee/ karakter te hebben gecreëerd dat ik volstrekt geen ambitie heb mezelf in deze wereld neer te zetten - stop ik en adem ik - ik sta mezelf niet de gedachte/idee/ karakter toe dat ik volstrekt geen ambitie heb mezelf in deze wereld neer te zetten, omdat ik mezelf realiseer dat het een gedachte/karakter niet echt is wie ik ben. In plaats - breng ik mezelf terug naar mezelf als en in het vlees als het echte karakter en doe ik dat wat ik van mezelf te doen wat het beste is voor alle leven.

Ik stel mezelf ten doel met praktische oplossingen te werken deze wereld als creatie als mezelf te stoppen en mede een nieuw systeem tot stand te brengen.
Ik stel mezelf ten doel het woord ambitie als mij te leven en mezelf toe te passen als ambitie van leven in en als de fysieke realiteit/aarde.Ik stel mezelf ten doel mijn talenten/vaardigheden op te graven en mijn persoonlijke wensen/illusies te verwijderen/transcenderen door schijven in zelfeerlijkheid, zelfvergeving en werkelijke zelfverandering.Ik stel mezelf ten doel mijn onwil/kleine wil/ego te overstijgen door mezelf als zelfwil als de adem geboren te laten worden van achter dat karakter/de sluier die mij beperkt te zien dat wat fysiek/werkelijk is.
Ik stel mezelf ten doel te laten zien dat door het accumuleren van illusies/karakters/gedachten wij direct verantwoordelijk zijn voor de toename van armoede in de wereld, omdat elke illusoire realiteit als een gedachte/karakter ('geestelijke' verrijking) uitgebalanceerd moet worden door verarming van de fysieke realiteit als hongerdood, oorlog, verkrachting, milieuvervuiling, etc. ; ik draag de oplossing van zelfverandering en de boodschap van systeemverandering uit.
Ik stel mezelf ten doel mijn leven met weinig geld onder ogen te zien en hoe geld het punt was dat het leven dat voor ons ligt geplaveid heeft gelimiteerd heeft in de beslissingen van wat we van onszelf en onze levens kunnen maken. Hierin stel ik mezelf ten doel mede te werken aan de voortbrenging van een systeem waarin iedereen op aarde zichzelf kan ontplooien als leven.

2 opmerkingen:

 1. Heel herkenbaar, thanks :)

  Wél de ambitie om een betere wereld te creëren - waarbij het woord ambitie 'schoon' gezien, dus zonder de bijklank van carriere en acceptatie van de huidige toestand, simpel gezien zou kunnen worden als: streven naar.

  Grappig: het woordenboek geeft als synoniemen voor Ambitie:
  aspiratie
  eerzucht

  beiden woorden die ook betrekking hebben op Adem
  (aspiratie=inademing / (eer)zucht=uitademing)

  Maar: ambi-tie, waar ambi staat voor tweeledigheid I-am-bi

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hé bedankt voor je toevoeging - heel gaaf !

   Verwijderen