zondag 22 juli 2012

Dag 93 - Ik ben Vlees Karakter

Eergister stond ik lappen vlees te bakken toen ineens in me opkwam: "Ik word nog eens vlees van zoveel vlees eten." 

Ik moest lachen. Ik wilde gewoon verder gaan totdat ik de woorden eens terughaalde en me realiseerde dat dat gelijk de woorden van Bernard Poolman van Desteni is. Oké da's leuk want in Afrikaans as Lewende Taal kunnen we bijv. lezen over onze afscheiding van onszelf wie we zijn als Vlees. Zijn we Geest, zijn we Vlees, zijn we Ziel, wie zijn we, wie ben ik? Van die existentiële vragen worden uitvoerig behandeld/beantwoordt in het materiaal van Desteni m.n. door de opening van het interdimensionale portaal is voor de mensheid weggehouden kennis en informatie vrijgekomen om onszelf vrij te kunnen zetten van de slavernij aan/van de geest.


De doorbraak voor mij om elke dag vlees te gaan eten als fysieke ondersteuning van mezelf als vlees wie ik werkelijk ben kwam enkele maanden geleden toen ik op voorspraak van Bernard Poolman kwam op het bloedgroep O dieet. Ik verteer met/als bloedgroep O het beste dierlijke eiwitten. En eiwitten was nou net het tekort wat ik al lang leed; heel veel groenten en naar verhouding weinig eiwitten die ik kan verwerken. Een tijdje ook wei-eiwitpoeder genomen, heerlijk maar steeds een vermoeden dat dat  het niet was en nee bleodgroep O dieet onderschrijft het niet als gunstig voor me. Ik bleef zo dicht mogelijk bij wat ik mijn fysiek hoorde zeggen, maar da's nog gee oplossing.


Pas kwam met een telefoongesprek dat ik had met Leo van der Zijde dezelfde bevestiging; bij Leo heb ik destijds een aantal lezingen gevolgd over de biochemische/ hormonale processen in het menselijk - vooral vrouwelijke fysieke lichaam. Hij stipte weer eens aan dat ik een hoog cholesterol nodig wil mijn lichaam de myeline voor mijn myelineschachten aanmaken hetgeen ik aan het afbreken ben geweest.

Vlees is wie ik ben


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb mezelf te laten overnemen door gedachten/gevoelens/emoties waardoor deze entiteiten meester zijn geworden over mij, mijn lichaam en mijn hormonale stelsel, waardoor ik genoodzaakt was allerlei supplementen in te nemen omdat ik mijn lichaam in zulke nijpende positie heb gebracht.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb mezelf te laten overspoelen door adrenaline in de participatie in gedachten zonder mezelf te realiseren dat deze chemische stoffen mijn organen overbelasten en ik mijn lichaam dus veel te veel werk geef om alles weer in banen te leiden.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb mezelf als mijn menselijke fysieke lichaam te verwaarlozen in de neiging tot niet eten.Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb van de energie van de geest te leven in plaats mezelf te realiseren dat ik mijn lichaam en de hele fysieke wereld op deze manier uitvreet.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb het eng te vinden om het vlees te zien - het echt te zien - voordat het gebakken wordt.Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb mezelf schuldig te voelen zoveel vlees te eten.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb van de lucht te willen leven.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb te denken dat ik al van de adem kan leven in plaats mezelf te realiseren dat mijn lichaam grotendeels nog bijeen gehouden wordt door/doorspekt is met systemen en ik deze systemen eerst moet verwijderen om hier als de adem als zelf als vlees kan leven.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb te overwegen geen vlees meer te eten uit loyaliteit naar de dierenwereld in plaats te zien, realiseren en begrijpen dat deze actie in het huidige kapitalistische systeem geen enkel doel dient aangezien alles geproduceerd wordt uit winstoogmerk en dus op misbruik gestoeld is wat ik ook eet van de aanwezige voorraden hier op aarde; en dus vergeef ik mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb de oplossing van het Gelijkheidsgeldsysteem te zien waarin alle leven vrijgezet kan worden.Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb het eten van dieren eigenlijk verschrikkelijk te vinden.Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb te zien, realiseren en begrijpen dat ik pas in het nieuwe systeem met dieren in eenheid en gelijkheid kan leren communiceren over het al dan niet eten van dieren.Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb mijn vlees te keuren/oordelen alswel 'negatief' dan wel 'positief' - voor sommige delen van mijn lichaam een voorkeur te hebben en daarmee andere delen af te doen als minderwaardig/ verschrikkelijk als we ook in de mensheid als één lichaam voortdurend doen.Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb dat als er te veel vlees op bepaalde lichaamsdelen zit deze delen dan af te keuren - zelfs te haten en mezelf ervan af te scheiden om er niet mee geconfronteerd te hoeven worden; de gedachte is dan al gestold en in en als mijn lichaam opgeslagen.Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb te zien, realiseren en begrijpen dat we onze lichamen geprogrammeerd hebben met gedachten, gevoelens en emoties zodat wat we geworden zijn robotten zijn.Ik stel mezelf ten doel aan te tonen dat we door gedachten/gevoelens/emoties meester van jezelf te laten zijn het lichaam en het hormonale stelsel aangetast wordt.


Ik stel mezelf ten doel aan te tonen dat de chemische stof adrenaline organen overbelast en het lichaam uitzuigt.Ik stel mezelf ten doel aan te tonen dat niet-consumeren van vlees ook weer de polariteit van het systeem in stand houdt en dat een heel nieuw economisch systeem gebaseerd op levn in plaats van winst dieren en alle leven vrij zal zetten.

3 opmerkingen:

 1. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3200169/?tool=pubmed

  “Neither carbohydrate restriction nor lipid restriction appear to be effective alternatives to CR. Lipid restriction has been shown to have no effect on longevity [26,
  27]. Regarding carbohydrate, several studies have found that increasing intake either increases or has no effect on longevity, suggesting that restriction would not extend life”

  “Protein restriction appears to be a viable candidate for an alternative to CR. Sixteen out of 18 reviewed experiments found that protein restriction increased maximum lifespan in rodents (reviewed in [30]). The average increase in maximum lifespan in the 16 positive studies was approximately 20%. When this is compared to the ~40% increase in lifespan found in many CR investigations, it suggests that protein restriction accounts for approximately half of this effect “​

  Ook heeft Bernard daarna gezegd, dat men het bloedgroep dieet moet testen, en niet zomaar afgaan op een geloof erin. Want het kan nu veranderd zijn (wat bij mij zo is oa)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is toch waar deze blog over gaat? Het testen in realiteit in het eigen fysiek welke voeding in dit moment/stadium in het proces het fysiek het beste ondersteunt? En de zelfvergevingen toegepast op de bevindingen hierin?

   Verwijderen
 2. Inderdaad Ingrid - dankje voor je support.

  Ann - ik heb het niet over een geloof. Ik neig juist naar scpetica lol. Ik test voor mezelf in en als eigen fysiek. Het samengaan van Ik ben Vlees Karakter als Enige Echte Karaktert en vlees gaan eten is wel hilarisch met alle gedachten die ik over mijn eigen vlees heb/had; daar maak ik hier een oefengrond mee.

  Proteïnen minderen kunnen in een aantal gevallen bijv. ontstekings-/inflammatoire aandoeningen doen afnemen/niet verergeren.

  Ik begrijp dat je het hebt over je eigen ervaring - het is interessanter dat te delen hier dan aannames te doen. Ieders lichaam heeft een andere ondersteuning nodig. Dankje.

  BeantwoordenVerwijderen