vrijdag 3 augustus 2012

Dag 102 - Het Ontvanger en Zender Karakter

Ontvanger (communicatie)

Een ontvanger is een persoon, dier of machine die signalen ontvangt en deze vervolgens verwerkt of interpreteert.

Bij een persoon is de ontvanger de persoon die in een gesprek aan het luisteren is. De ontvanger kan voortdurend verwisselen van ontvangen of zenden, waarbij hij/zij een zender wordt.
Bij dieren is een gelijke verdeling terug te vinden, alleen is de communicatievorm anders.Uit Wikipedia

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb signalen te ontvangen van mensen of dieren en deze vervolgens te verwerken of interpreteren in plaats mezelf te realiseren dat ik geen ontvanger ben en geen impulsen nodig heb om mezelf hier toe te passen als wat het beste is voor alle leven.
 
  
Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb te zien, realiseren en begrijpen dat wij mensen net radiozenders zijn die signalen uitzenden.
 

 
 

 
Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb dat als ik langs mijn partner loop en hij is met een gedachte bezig = die gedachte straalt van hem uit, en  stimuleert mij onmiddellijk een inzicht te hebben in plaats te zien, realiseren en begrijpen dat een ander programma begint - en ik daar mee verder ga, terwijl het niets anders was dan een energie-impuls die een volgende laag van ervaring ontsluit, die geprogrammeerd was - en daar loop ik dan in.
 
 

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb te zien, realiseren en begrijpen dat als ik/iemand loop te denken er gewoon gedachtes in de geest opkomen, wat gewoon signalen zijn wat ik/iemand uitzend in mijn/zijn omgeving.
 
Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb signalen op te vangen/te ontvangen die iemand uitzend in mijn/zijn omgeving.
 
 
***
Wanneer en als ik mezelf realiseer dat ik een boodschap/energie-impuls ontvang wanneer ik langs iemand loop die een gedachte uitstraalt - stop ik en adem ik - ik sta mezelf niet toe een boodschap/energie-impuls te ontvangen wanneer ik langs iemand loop, omdat ik mezelf realiseer dat een ander programma begint en ik daarmee verder ga. In plaats - wandel ik hier als mezelf en stabiliseer ik mezelf in zelf-beweging voorwaarts.
 
***
  
Ik stel mezelf ten doel het ontvangen/intepreteren/verwerken van signalen van mensen en dieren te stoppen door zelfvergeving en schrijven.
  
Ik stel mezelf ten doel aan te tonen dat wij net radiozenders zijn die signalen uitzenden.
 
Ik stel mezelf ten doel aan te tonen dat als iemand loopt te denken er gewoon gedachtes in de geest opkomen, wat gewoon signalen zijn wat we uitzenden in onze omgeving.
 

1 opmerking: