maandag 20 augustus 2012

Dag 116 - Groepsfocus: Relaties met een Gelijk Doel vormenRelaties die worden gevormd dienen met een gelijk doel te zijn of anders zal iemand zijn verbintenis met wat we hier aan het doen zijn compromitteren hetgeen repercussies zal hebben voor de groep.

Bernard Poolman


Tezamen met het punt dat ik onder ogen moet zien dat mijn partner en ik elkaar echt dienen te leren kennen - en niet zoals in de wereld te doen gewoon is, maar echt - en het hierboven genoemde punt wil ik toch echt gaan kijken/beslissen of mijn partner hetzelfde doel blijvend wil nastreven als ik nu een aantal jaren doe: een wereld creëeren die het beste is voor iedereen, waarin geld een middel is waardoor iedereen op aarde voldoende heeft voor een waardig leven in plaats van geld als god als doel voor eigenbelang/meerdere eer en glorie voor zelf/enkelen.

Eigenlijk kijk ik hier al jaren naar maar daar blijft het bij, kijken, me er van bewustzijn in de geest zonder werkelijke verandering; ik heb geen referentie of ik zonder deze relatie mijn verbintenis met wat ik hier aan het doen ben 'beter' kan leven in het fyieke. Ik weet niet of het een illusie is dat ik mezelf adequater kan toepassen als ik alleen hier woon of dat het een illusie dat ik mezelf niet adequaat kan toepassen met mijn partner hier in huis die helemaal niets doet met betrekking tot het doel van Gelijkheidsgeldsysteem en/of zelfverandering door zelfvergeving in zelfoprechtheid.


Zonder relaties met Gelijk Doel missen we het doel:
zie ons als 'mens'heid (= eigen belangrijkheid)

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb me verscheurd te voelen in het denken een beslissing te moeten maken voor een partner met een gelijk doel of geen partner.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb dit antwoord van iemand buiten mezelf nodig te hebben.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb mezelf erg te storen aan het feit dat ik mijn partner enorm veel moet sturen wil hij verder kijken wat er hier moet gebeuren dan zijn matrix-/maatschappelijke baan.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb te zien, realiseren en begrijpen dat zonder gelijk doel alle "pijlen hun doel missen".

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb pijlen te hebben afgeschoten alvorens daadwerkelijk een gelijk doel te hebben vastgesteld en ook in de overeenkomst met de ander als zelf te zetten.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb te denken/vrezen dat de beslissing voor leven wel eens zou kunnen inhouden dat ik dien te stoppen met mijn huidige relatie in plaats van in te zien dat ik kan gaan beginnen aan het bouwen van gelijkheidsrelaties met een ieder, dus ook met mijn huidige partner.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb de beweegreden voor het beginnen van mijn huidige en vorige relaties geld, sex/verlangen en liefde te laten zijn, hetgeen alle drie drogredenen zijn om een werkelijke effectieve relatie mee op te bouwen wat ook in de wereld weerspiegelt wordt waar niemand een effectieve relatie heeft (zie blog DAG 114).

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb te zien, realiseren en begrijpen dat onze huidige relatie met elkaar op aarde niet effectief is tot in de mate dat we onszelf als leven misbruiken door alles met de mantel der liefde te bedekken.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb bang te zijn wat mensen wel niet zullen denken als we na 7 jaar stoppen met de relatie zonder uiterlijk aanwijsbare reden.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb de relatie gestart te zijn uit veiligheid voor andere mannen die mij zien als hun prooi en ik zodoende zgn. in een relatie als niet beschikbaar overkom.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb het wel veilig en gemakkelijk te vinden dat ik "in relatie" ben terwijl ik het in deze relatie en vorige relatie meer vond als twee mensen die hier samenleven maar daar niet voor uit durfde komen omdat dat als raar wordt gezien.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb in het maatschappelijk plaatje van huisje-boompje te hebben willen passen uit angst voor allerlei vragen waarom ik als zo'n 'leuke meid' toch geen 'man' heb en bang te zijn dat iemand die ik niet wil dan die 'man' wel wil zijn en ik niet durfde te zeggen dat ik niet geloof in de man-vrouwprogammering.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb niet te realiseren hoe we hier in dit relatiescenario zijn gekomen ondanks dat we geen van beiden echt op zoek waren naar iets in plaats mezelf te realiseren dat we door het hebben van sex systemen in elkaar hebben overgedragen.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb te zien, realiseren en begrijpen hoe mijn Primaire Relatieprofiel, vanuit mijn wezenlijkheid en mijn Ouders' overgedragen Relatieprofielen in mijn Geest - en hoe, in het voorgeprogrammeerde levensontwerp van Relaties dat moment van Verbinding met een ander menselijk wezen manifesteerde in beide onze Geesten. En hierin - hoe de slavernij aan het Geest/ Voorgeprogrammeerd levensontwerp gesolidiseerd werd door Sex.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb door het verleden wat ik met mijn huidige partner heb, geleid te worden in plaats mezelf te realiseren dat elk moment nieuw is en ik in elk moment nieuw kan zijn hier als ontluikend leven in fysieke gelijkheid en eenheid - terugkerend naar de onschuld van de adem en hierin vergeef ik mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb te denken dat ik "een verleden heb" in plaats mezelf te realiseren dat "het verleden" een voorgeprogrammeerde realiteit is, een illusie en de eerste stap is altijd het gewaarzijn dat alles een illusie is geweest en het los te laten.


Ik stel mezelf ten doel relaties met een gelijk doel te vormen.

Ik stel mezelf ten doel te zien in hoeverre mijn partner en ik een gelijk/ongelijk doel hebben.

Ik stel mezelf ten doel het antwoord als mezelf te leven.

Ik stel mezelf ten doel te stoppen met me irriteren dat ik mijn partner en anderen als mezelf moet sturen naar/in eenheid en gelijkheid.

Ik stel mezelf ten doel te begrijpen hoe het Primaire Relatieprofiel manifesteerde in mensen hun Geesten en de slavernij aan het Geest/Voorgeprogrammeerd levensontwerp gesolidiseerd werd door Sex.

Ik stel mezelf ten doel relatiestabiliteit te vormen door sexuele stabiliteit te vormen.

Ik stel mezelf ten doel voort te gaan met het uitschrijven wat me allemaal dwarszit.

Ik stel mezelf ten doel mijn issues rondom sex in een geheel andere serie blogs (of privé) uit te schrijven.

1 opmerking:

  1. goed om te lezen, ik realiseerde me doordat Bernard dat aangaf, dat ik nooit met mijn partner heb besproken of we hetzelfde doel hebben. Wel het oplossen van oude persoonlijke patronen, maar niet verder kijkend dan dat naar het bestaan op Aarde en de ernst van de situatie. Dus ik ben begonnen te spreken als nooit tevoren over wat is haar doel, en onder woorden te brengen wat mijn doel is. Steeds vraag ik: kan je dit volgen? Het ging heel aardig, er kwamen wel tegenwerpingen en afleidingen, maar als ik die weerlegde konden we verder,. Zo hebben we een stukje gedaan, naderhand zei ze: ik heb het gevoel dat ik ergens ingeluisd word, lol, ik zeg: ben je gek, ik vind 't gewoon leuk om mijn inzichten met je te delen.

    BeantwoordenVerwijderen