woensdag 19 september 2012

Dag 142 - Uit het Kattige Karakter Stappen

De kittens hier zijn in de tijd van elkaar achterna zitten, naar elkaar uithalen, tikken uitdelen en bijten. Omdat ik niet eerder poezen heb gehad was ik bezorgd dat ze niet samen konden, maar toen hoorde ik van meerderen dat het normaal gedrag is. Laat ik dan hier deze karaktertrekken in mezelf zien en corrigeren.Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb bezorgd te zijn dat de kittens elkaar wat aan doen met het bijten in plaats te realiseren dat het een speels bijten is en niet echt een vijandig bijten.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb te denken dat de kittens niet samen kunnen in plaats ze de tijd te geven om elkaar te leren kennen.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb kattig/snibbig/kortaf te doen tegen mijn partner/anderen.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb een kattig karakter te hebben opgebouwd om te overleven in en als de geest in plaats van een aardige natuur te ontwikkelen naar iedereen als mezelf.
Kattig
Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb achter mijn partner aan te zitten en hem van alles te gaan verwijten wat niet goed is.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb zo negatief/hatelijk te zijn gaan doen tegen mijn partner, omdat ik geen respons krijg en daardoor door blijf gaan tot ik een antwoord krijg.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb naar mijn partner uit te halen met woorden en blikken als de dingen niet zo gaan/niet zo snel gaan als ik wil.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb de kitten terug te tikken als ze haar pootje uithaalt naar me met haar nageltjes uit.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb boos te worden als de kitten naar me wil bijten en /of naar me uithaalt met haar nageltjes uit.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb uit ongeduld met woorden anderen als mezelf vijandig te bijten.

--
 
 
Wanneer en als ik mezelf realiseer kattig/snibbig/kortaf te doen tegen mijn partner/anderen - stop ik en adem ik - ik sta mezelf niet toe kattig/snibbig/kortaf te doen naar mijn partner/anderen, omdat ik mezelf realiseer dat mijn reacties conditioneringen zijn gebaseerd op het verleden. In plaats - fluit ik mezelf terug/breng ik mijn aandacht hier terug op mezelf als de adem en maak ik mezelf stil vooraleer ik spreek.Wanneer en als ik mezelf realiseer dat ik in het kattige karakter stap - stop ik en adem ik - ik sta mezelf niet toe in het kattige karakter te stappen, omdat ik mezelf realiseer dat dat mijn zelfprogrammering is en niet wie ik werkelijk ben. In plaats - ga ik gelijk staan aan de situatie die uitspeelt en wandel ik door mijn weerstand om te veranderen heen.


Wanneer en als ik mezelf realiseer achter mijn partner aan te zitten en hem van alles te gaan verwijten wat niet goed is - stop ik en adem ik - ik sta mezelf niet toe achter mijn partner aan te zitten en hem van alles te gaan verwijten, omdat ik mezelf realiseer dat ik mezelf noch de ander ondersteun als ik reageer op iemand's acties. In plaats - ondersteun ik mezelf door de controle los te laten en beweeg ik mezelf in en als eenheid en gelijkheid van leven met alles en iedereen.


---
 
 
 
Ik stel mezelf ten doel hier ademend met plezier naar de katjes te kijken en verder te onderzoeken in mezelf wat ze mij over mij laten zien/naar me terugspiegelen.
 
 
Ik stel mezelf ten doel geduld te oefenen en te realiseren dat niet alles in een moment helemaal klaar moet zijn.
 

 
Ik stel mezelf ten doel woorden te gebruiken als leven in eenheid en gelijkheid als mezelf in plaats van in afscheiding van mezelf en anderen.
Desteni 'Ik' Proces www.desteniiprocess.com

Eqafe zelfeducatiemateriaal
www.eqafe.com

Van relaties naar overeenkomsten met zelf als leven
www.desteniiprocess.com/courses/relationships 

1 opmerking: