vrijdag 7 september 2012

Dag 130 - Compleet bezeten door de wens alleen te willen wonen

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb compleet bezeten te zijn door de wens alleen te willen wonen.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb te zien, realiseren en begrijpen dat een obsessie dwangmatig denken is, een geestestoestand waarin ik bezeten ben van een specifiek idee.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb te zien, realiseren en begrijpen dat denken altijd dwangmatig is en dat als ik spreek en denk ik een ander bedrieg.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb geobsedeerd te zijn en de gedachten niet uit mijn hoofd kan zetten/verwijderen door zelfvergeving en dus vergeef ik mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb niet afdoende zelfvergeving te doen en zelfonoprecht te zijn.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb deze relatie niet bij elkaar te kunnen houden om dat het me ontbreekt aan zelfoprechtheid.


ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb niet te zien hoe ik hier uit kan komen dan uit elkaar te gaan.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb eindeloos te analyseren over mezelf en niet meer te kunnen.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb helemaal op te zijn.Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb ten einde raad te zijn en te verlangen naar iemand die mij het verlossende woord gaat geven in plaats te realiseren dat ik mezelf dien te verlossen van mijn zelf-gecreëerde gevangenis van gedachten, gevoelens en emoties.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb het eindeloze zwijgen van mijn partner niet meer te trekken.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb mezelf tot zwijgen te kunnen brengen in mijn hoofd.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb me mijn problemen met het eindeloze zwijgen van mijn partner aan te trekken en zo mijn worstelingen verdubbeld te hebben.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb mijn partner te dreigen dat hij moet verhuizen.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb de relatie zoals hij nu is ongelofelijk zat te zijn en dat als mijn partner niet begint met zelfvergeving ik wil dat hij vertrekt.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard het idee los te laten.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb te veranderen zodat  niet steeds opnieuw hetzelfde punt naar voren komt.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb te zien, realiseren n begrijpen wanneer een relatie op zelfmisbruik berust, omdat de primaire relaties die we in het begin van dit leven hebben gecreëerd bestaan op grond van misbruik van het zelf als leven door dit leven om te vormen naar een systeem dat in een systeem kan passen en gedwongen worden.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb te moeten kotsen van dat we het leven op aarde totaal verkracht hebben om het in een systeem van overleven en streven naar geld te dwingen.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb te zien, realiseren en begrijpen dat het geldsysteem het leven geweld aan doet.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb te denken dat ik de relatie wel alleen kan fixen in plaats te realiseren dat het takes two to tango.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard te zien, realiseren en begrijpen dat ik altijd in een ineffectieve relatie ben geweest als alle relaties ineffectief zijn, maar dat ik dat nu pas onder ogen zie sinds de inversie heeft plaatsgevonden.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb zelf zo lang gezwegen te hebben als ik ook mijn voormoeders zag zwijg, vooral de oma van vaderskant heb ik zelden horen spreken ten tijde dat haar man nog leefde, daarna 'kwam ze los'.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb een wereld te hebben medegecreëerd waarin vrouwen het verboden was te spreken.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb te zien, realiseren en begrijpen hoe ver de zelfonderdrukking gaat als er niet vrij gesproken mag worden.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb een wereld mede te creëeren waarin mannen zo'n grote minachting hebben voor vrouwen dat ze verboden wordt zich uit te drukken waarvan de lichamelijke/fysieke gevolgen immens zijn en zich vooral uiten in de zgn. vrouwenklachten, MS en andere auto-immuunziekten.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb me onderdrukt te voelen wanneer een mannelijk wezen kwaad wordt als ik mijn mond opendoe.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf dwangmatig onder controle heb gehouden en nu daar de wrange vruchten van pluk.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb mezelf met chocola te wilen sederen.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb met de regelmaat van de klok op te geven en niet meer te willen.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb mijn GROTE wil vrij te kunnen maken.


 

Desteni 'Ik' Proces: www.desteniiprocess.com


Eqafe zelfeducatiemateriaal: www.eqafe.com


Van relaties naar overeenkomsten met zelf als leven: www.desteniiprocess.com/courses/relationships2 opmerkingen:

  1. pffff rake punten hier, het leest als een thriller

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja cool commentaar. Klopt zo is ons leven op aarde ook als een thriller/film waarin we vibreren/figureren in de alternatieve realiteiten van gedachten, gevoelens en emoties. Ik stel mezelf ten doel te stoppen met thrillen:)

      Verwijderen