woensdag 12 september 2012

Dag 135 - Waar je mee om gaat wordt je mee besmet: inertie

Definitie "Inertie"

traagheid

fundamentele eigenschap van materie, waardoor weerstand wordt geboden aan elke invloed die poogt zijn toestand van rust te veranderen in die van beweging

willoosheid


Het woord galmen (sounden)

Inner tie (innerlijke strop)
In ert ie
I nert ie
Innert ie
Innergie (energie)


Herdefinitie

Inertie is de ervaring van mezelf als de traagheid van aardetijd inhoudende dat ik niet sneller ga dan de adem van leven maar mezelf beweeg gelijk de adem en de eenheid en gelijkheid van het bestaan.
Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb traagheid en sloomheid door elkaar te halen waarbij ik beiden een 'negatieve'/'slechte'/ 'verkeerde' waarde in de geest heb toegekend.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb een herinnering in en als mezelf te laten bestaan van de middelbare school waarin ik denk dat ik heel traag ben omdat anderen veel sneller waren met aankleden na gym en het inpakken van de boekentas zich haastende naar het volgende uur en ik altijd de laatste was -en hierin vergeef ik mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb mezelf te definiëren/ oordelen als traag als 'negatief' en meelopen met de horde als 'goed'/'positief' te waarderen en als 'altijd de laatste' zijn.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb mezelf te definiëren als iemand die geen wil heeft.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb vanaf den beginne tot nu te bewegen als de adem als de werkelijke tijd van de aarde, maar altijd in quantumtijd van de geest bestaan te hebben, het leven in zijn eenvoud voorbij te zijn gehold en groter dan het fysieke bestaan te zijn geworden.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb zonder ergernis naar de inertie van mijn partner op gang te kunnen komen in de ochtend en hierin vergeef ik mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb dit al jaren gemanifesteerd te hebben hier -- opgebouwd in en als mijn geest door het in mijn vorige relaties continu toe te staan in de ander als mezelf, binnen het principe dat wat ik toesta in een ander valideer ik in mezelf.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb inertie toch wel het meest frustrerende te vinden wat ik ooit ervaren heb in plaats gelijk te gaan staan aan de ervaring van inertie om er in op te kunnen staan.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb te pogen de inerte toestand van mijn partner als hij niet naar werk hoeft te veranderen in die van beweging en me daarbij dermate te irriteren dat ik als mijn lichaam er zelf mee behebt ben geworden door te participeren in de pure witte energie van angst dat de dingen niet gedaan worden en die angst/pure witte energie in mijn lichaam is gaan zitten die mij verlamt doet worden en ik niet doe wat ik van mezelf vereis te doen.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb geïrriteerd te worden wanneer mijn partner niet gelijk in actie komt bij het opstaan voor de ochtendwerkzaamheden die elke dat gedaan moeten worden en die ik meestal deed, maar nu hij geen matrixbaan meer heeft ik vind dat hij gewoon mee kan doen.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb een geestelijke verslaving te hebben ontwikkeld van boos/geirriteerd te worden als mijn partner urenlang thee en koffie doet elke ochtend en hier niet mee assisteert in de dagelijkse karweitjes.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb boos te worden dat mannen blijkbaar wel op kunnen staan voor hun matrixbaan maar niet hier in het huis kunnen meewerken - en hierin vergeef ik mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb als kind ook al verongelijkt/kwaad te zijn dat de mannelijke leden van het gezin blijkbaar privileges hebben in het rond zitten en mijn moeder/moeders 24/7 laten werken.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb naarmate ik langer met mijn partners was ik des te minder makkelijk ik in beweging kom als mezelf en inert word als reactie op hen - en hierin vergeef ik mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb in beweging te komen als mezelf afhankelijk te maken van/of mijn partner in beweging komt.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb in mijn hoofd te gaan zitten te denken/malen/praten over dat mijn partner niet in beweging komt in plaats mezelf te realiseren dat door mijn reacties op hem mezelf invalideer/verontwaardig en een slaaf ben geworden van mijn eigen reacties/emoties/geest.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb niet te zien, realiseren en begrijpen dat ik feitelijk op mezelf zit te wachten, met als gevolg dat omdat ik niet als mezelf als leven mezelf voortbeweeg tijdens elke relatie in gewicht (weight = wait = wachten) toe te nemen.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb te zien, realiseren en begrijpen dat waar we mee omgaan we mee besmet raken doordat we het gedrag/plaatjes van anderen automatisch copieren/overnemen/toestaan in en als onszelf.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb ergernis in de ochtend te ervaren naar mezelf en een ander vanwege het niet gelijk fysiek als de adem op gang komen.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb mijn Natuur te veranderen/transformeren op het moment dat ik mijn connectie met Leven/Bron/ Substantie eraan gaf en het proces van relatie-creaties startte in en als het startpunt van geindividualiseerd eigenbelang.


Ik stel mezelf ten doel verantwoordelijkheid te nemen voor wat ik in mezelf ervaar en met geduld met en als mijn partner hier gelijk sta.

Ik stel mezelf ten doel mezelf te blijven vertragen met de ondersteuning van de (4x4) adem.

Ik stel mezelf ten doel de woorden inertie, traagheid en sloomheid te leven als mij.

Ik stel mezelf ten doel om van het samenwonen een reis naar effectieve gelijkheidsrelaties met een ander/anderen als mezelf te maken.

Ik stel mezelf ten doel een systeem mede te implementeren dat een einde maakt aan dat moeders/vrouwen 24/7 moeten werken voor gratis en geen respect krijgen als gelijken.
Desteni 'Ik' Proces: www.desteniiprocess.com


Eqafe zelfeducatiemateriaal: www.eqafe.com


Van relaties naar overeenkomsten met zelf als leven: www.desteniiprocess.com/courses/relationships3 opmerkingen:

 1. ik ben weer verrast door je heldere inzicht en dat je het punt terug weet te brengen naar jezelf, super cool

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Verrast is een emotie toch? Als er enige reactie/ervaring/oordeel/ mening is over iemand of iets, dan ben je nog steeds afgescheiden in en als jou.

   Verder cool je commentaar. Dankje.

   Verwijderen
  2. Let op het woord. In engels verrast = surprised = suppressed qua klankintonatie. Door verrast te zijn onderdrukken we onszelf en anderen als onszelf als wie we zijn als eenheid en gelijkheid van leven.

   Verwijderen