zondag 16 september 2012

Dag 139 - Het 'Positieve'/'Negatieve' Aandacht Trekken Karakter

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb me verwaarloosd te voelen toen ik als tiener een zusje kreeg en ik ineens minder/geen aandacht = energie meer kreeg van mijn vader/moeder.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb niet te begrijpen wat er met me gebeurde toen ik na veel aandacht van mijn vader/moeder gekregen te hebben ineens toen mijn zusje geboren werd geen aandacht meer kreeg en langzaamaan meer depressief werd in plaats mezelf te realiseren dat er geen aandacht = energie meer naar mij als de geest toe stroomde van anderen en ik dus in een negatieve-energie ervaring van mezelf terecht kwam door de participatie in gedachten en emoties dat ik niet ok was - en hierin vergeef ik mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb op te staan in mezelf, me zelf een stem te geven en mezelf te sturen als gelijke.
 

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb meer/veel aandacht krijgen als 'positief'/'goed'/'juist' in de geest te hebben geconnoteerd.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb minder/geen aandacht krijgen als 'negatief'/'slecht'/'verkeerd' in de geest te hebben geconnoteerd.


 
Aandacht = aandacht = energie; positief of negatief

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb te zien, realiseren en begrijpen dat mijn halve leven draait om die zgn. aandacht - postitief dan wel negatief - van anderen in plaats van hier te leven als zelf als zelfaandacht en te realiseren dat het allen hier aanwezig zijn als zelfaandacht in eenheid en gelijkheid leven is.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb te bestaan te hebben als aandacht nodig hebben/trekken karakter in plaats mezelf aandacht te geven/te waarderen als wie ik ben als leven als één en gelijk.


Ik vergeef heb toegestaan en aanvaard heb het "niet gewenst zijn" als onvoorstelbaar vernietigend te ervaren.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb van mijn moeder's aandacht weg te moeten gaan als zeer vernietigend te hebben ervaren.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb jarenlang te hebben gehuild omdat ik de aanwezigheid van mijn moeder miste in plaats mezelf te realiseren dat ik mezelf als aanwezigheid miste.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb een moederskindje te zijn geweest tot een paar jaar terug.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb expres negatieve aandacht = energie te trekken toen ik het niet meer met positieve wilde, omdat ik dat positieve gedoe zat was.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb door mijn kledingdracht en kijk op het leven te veranderen te zijn omgeslagen in de ander polariteit van negatieve aandacht/negatieve energie - en dus vergeef ik mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb te zien, realiseren en begrijpen dat ik deelnaam aan het ontwerp van polariteiten en zodoende frictie in mezelf als in de wereld heb gecreëerd hetgeen de wereld die we vandaag de dag kennen heeft opgeleverd.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb mezelf, mijn lichaam en mijn omgeving verwaarloosd te hebben door het bestaan in eigen belang eerst - het najagen van persoonlijke doelen/wensen/verlangens in plaats het belang van de groep mensheid voor te laten gaan.Desteni 'Ik' Proces www.desteniiprocess.com


Eqafe zelfeducatiemateriaal
www.eqafe.com


Van relaties naar overeenkomsten met zelf als leven


www.desteniiprocess.com/courses/relationships
1 opmerking: