woensdag 19 september 2012

Dag 143 - Vertel Me Iets Wat Ik Niet Weet Karakter

Het woeden der gehele  wereld als gevolg van het woeden van de geest


Ik had dit karakter ook Vertel Me Niets Wat Ik Al Weet Karakter kunnen noemen. Beiden zijn illusoir omdat een ander niet kan weten wat ik weet en vice versa omdat we nooit de moeite hebben genomen elkaar echt te leren kennen als wie ze zijn en slechts kunnen communiceren in een gelimiteerde vorm.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb het Vertel Me Iets Wat Ik Niet Weet Karakter opgebouwd te hebben met als de hoekstenen de herinneringen aan mijn vader die heel langdradig iets uit ging leggen wat ik al direct begreep en waarin ik verveeld/energetisch raakte van steeds dezelfde ronddraaiende informatie in mijn geest.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb de uitleg van logsich snel te begrijpen informatie weg te lachen wanneer ik als kind verveeld was van de informatie die met me gedeeld werd en die hondermiljoen keer hetzelfde herhaald werd.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb in het woord bolleboos het woord 'boos' te zien, dat ik dus van al die kennis en informatie alleen maar meer boos werd en dat de twee karakters van Vertel Me Iets Wat Ik Niet Weet en Bolleboos samen een explosief paar vormden.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb uit/op het Vertel Me Iets Wat Ik Niet Weet Karakter een hang/zucht/sensatie naar 'het onbekende' gecreëerd te hebben om zodoende in ieder geVAL weg te komen van het bewustzijn en zijn logica.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb doorheen mijn leven geïrriteerd te raken van de logica die mensen (me) meedelen als alsof het God is en/of iets nieuws.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb doorheen mijn leven stom gaan zitten te lachen van de logica die mensen me meedelen.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb het niet aan te kunnen horen van de logische bewustzijnszaken die men onder elkaar deelt.
Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb gelijk wrok te ervaren naar mensen die me willen vertellen wat ik al lang begrijp/weet.
 

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb een heel vervelend mens te zijn geworden voor mijn naasten en mezelf.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb hatelijk, kortaf en afstandelijk te worden naar mensen die me van allerlei logische dingen gaan uitleggen die ik al in een fractie van een seconde begrijp.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb verbijsterd te zijn met/door wat mensen (me) aan logische dingen probeerden uit te leggen.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb heel ongeduldig te worden wanneer mensen me iets gaan zeggen wat ik al miljoenen jaren weet.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb te zien, realiseren en begrijpen dat we al 450 miljard in deze geprojecteerde gesystematiseerde realiteit bestaan waardoor ik en alle mensen continu dingen herhalen die er altijd al zijn geweest - en hierin vergeef ik mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb verveling in het hoofd/lichaam te creëeren doordat ik niet hier blijf maar me laat triggeren in de geest/denken/ bewustzijn.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb logica te definiëren als dom in plaats van het simpel te zien als beperkt.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb de dingen die ik waarneem om me heen ellenlang/uitgebreid te gaan delen om de aandacht = energie van een ander vast te houden en zo mijn geest te kunnen voeden/entertainen - en dus vergeef ik mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb niet te zien, begrijpen en realiseren dat het uiten/uitleggen van logische dingen een vorm van aandachtsgenerering is, hetgeen de generering van energie  als olie voor het systeem om te kunnen blijven voortbestaan.


---Ik stel mezelf ten doel niet meer geirriteerd of kwaad te geraken wanneer mensen me logische dingen meedelen alsof het God is en/of iets nieuws.


Ik stel mezelf ten doel uit de Vertel Me Iets Wat Ik Niet Weet en Bolleboos Karakters te stappen door hier te blijven ademen als geduld wanneer mensen me proberen uit te leggen wat ik alweet.


Ik stel mezelf ten doel de verveling de over me heen komt te stoppen door mezelf te focussen op de ademhaling hier in en als mijn fysieke lichaam.


Ik stel mezelf ten doel nederigheid als mij te oefenen/leven.


Ik stel mezelf ten doel aan te tonen dat het fysiek geen kennis nodig heeft om te kunnen functioneren en dat het denken juist een vernietigend effect heeft op onze hersenen als ons hele fysieke lichaam.


Desteni 'Ik' Proces www.desteniiprocess.com

Eqafe zelfeducatiemateriaal
www.eqafe.com

Van relaties naar overeenkomsten met zelf als leven
www.desteniiprocess.com/courses/relationships
1 opmerking: