Dag 156 - Alle Dimensies en Herinneringen in relatie tot Je Naam klaren

NAMEN - en hoe al de Dimensies en Herinneringen in relatie tot Iemand's Naam te klaren.


Wat Begrepen dient te worden in relatie tot iemand's Naam is het Volgende:

Heb je opgemerkt:

Je NAAM wordt in verschillende toonsoorten/tonaliteiten/toonaarden gesproken - je reageert en verandert dan naargelang???


Dus, we gaan nu kijken WAAROM.

WAAROM iemand op verschillende manieren zal reageren wanneer je je naam in verschillende tonaliteiten hoort - is erg VREEMD, omdat - hoe kan EEN NAAM zo veel reacties/veranderingen produceren????


Waar komt het vandaan dat we in verschillende karakters reageren op EEN NAAM die op verschillende manieren gesproken wordt???
 

Ja Herinneringen - nu, volgende vraag:

Maar, HOE nu - hebben we van enkele Herinneringen verschillende Karakters/Persoonlijkheden gecreëerd van deze herinneringen, betekenend: wat bepaalde in de herinnering/instantie in de vroegere ervaring - dat we een werkelijk karakter creëeren van iemand die onze naam spreekt?


Herhaling is het sleutelwoord hier - keer op keer herhaald totdat je het uiteindelijk zegt.


Welnu, wat niet begrepen wordt met het herhalen van een naam naar kinderen met een specifiek gedrag, tonaliteit en externe omgevingsomstandigheden is het volgende 


In de nieuwe Quantum Geest/Mind series die we zullen wandelen, met ouderschap en kinderen - zal je komen te begrijpen hoe het kind in hun Fysiek herinneringen van de ouder(s) of anderen accumuleren, de naam spreken en dan van deze herinneringen de naam zullen imiteren door het zelf te spreken - nu, de consequentie van dit is het volgende:


Dat, het kind dus van de NAAM en hun ervaring tot het als hoe ANDEREN HET SPRAKEN naargelang van hun wezenlijkheid, geest en fysiek bepalen wie ze zjn in HOE de naam werd gesproken, alsook het gedrag erin, bijvoorbeeld:


Stel dat de ouder de NAAM sprak of herhaalde in hun ervaring van liefde/zorg - het kind wanneer dan van de herinnering een energie van liefde/zorg ontwikkelt tot hun naam in henzelf, dan elke keer dat de ouder hun naam spreekt in die tonaliteit/gedrag, het kind gevuld is met de energie van liefde/zorg en zo elk persoon in hun toekomst in dezelfde tonaliteit spreekt dezelfde ervaring dan geactiveerd wordt - waarin het kind gelooft dat het zichzelf ervaart, terwijl ze al die tijd echt alleen energie ervaren.


Een ander voorbeeld zou zijn, waar


Stel dat in de kindertijd de ouder op een gemene, harde/barse, opzettelijke irritante stem spreekt zonder de context aan het kind uit te leggen en de ouder(s) hun energiën afreageren/uitleven in de naam van het kind, het een herinnering wordt - en nu heeft het kind een polariteit in de naam - liefde en boosheid bijvoorbeeld en dus wanneer de ouder in/met die toon spreekt of iemand in hun toekomst, met de tonaliteit en gedrag, activeert het een naam/zelfrelatie van liefde/zorg en dan boosheid tegelijkertijd, dat is dus waarom wanneer we opgroeien we constant springen van zelfliefde/zorg naar zelfboosheid/ineenschrompeling, alleen gebaseerd op een naam.


De tonaliteit en gedrag dienen specifiek te zijn - gelijk, als een persoon in een conversatie je naam zou spreken in liefde en dan boosheid, dan beide persoonlijkheden zouden activeren. Mensen spreken altijd in tonaliteiten/energie.


Ik bedoel, we moeten echt kijken naar dit naampunt omdat het systeem het echt en ... wat weten we wanneer het systeen dingen promoot ......... het krijgt er iets uit dat alleen geest/energie bevoordeelt.


Oké, hoe gaan we dit Punt wandelen.


Eerst en vooral - een taak om te identificeren - zie of je enige herinneringen kan terughalen waar je naam gesproken wordt en je reageerde - tenminste/max 3
DAN

Laat jezelf zien hoe van de energie in de Persoonlijkheid te achterhalen dat de Tonaliteit van de Naam gesproken door een ander activeerde en dan van daar - hoe de herinnering te bronnen en van daar - hoe jezelf vrij te zetten van je eigen naam, ik bedoel, dit is behoorlijk interessant, dat we slaaf zijn van onze eigen namen!!!!


Werk met de naam die je doorheen je leven het meest genoemd bent.


Dan de rest van de namen kun je doorheen hetzelfde proces wandelen - ik zal je begeleiden in hoe al de persoonlijkheden, dimensies en herinneringen te klaren.


ELKE significante herinnering van wanneer IEMAND je naam zei: Onderzoek de Tonaliteit en Gedrag van de persoon en je specifieke Reactie.


Vertaald naar Sunette Spies, Desteni Universe opleidingen voor zelfrealisatie en zelfperfectie. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Weerstand is een Gids op je Reis van Zelfverandering

Dag 536 Zelfcorrecties in relatie tot reacties op gewelddadigheid/achterbaksheid in omgeving - deel 2

Dag 570 Tijd, Verantwoordelijkheid en Beperking in Relaties