Dag 162 - Pijn aan trapeziusspier een gemis aan zelfvertrouwen


Vanochtend werd ik wakker met pijn aan mijn linker trapezius en kon mijn hoofd nauwelijks naar links bewegen. Toen ik vervolgens aan Leila vroeg waar dat voor staat zei ze 'zelfvertrouwen'. Even later trof ik Bernard buiten en hij gaf me de verdere woorden:
Gebrek aan zelfvertrouwen door vertrouwen te stellen in gevoelens en emoties. Gevoelens en emoties zijn leugens, dus stel ik vertrouwen in leugens.De trapezius is één van de grootste schouderspieren en de meest oppervlakkige spier aan de achterzijde van de nek en het bovenste deel van de romp. Het is een brede, platte, driehoekige spier die vlak onder de huid ligt en het bovenste en achterste deel van nek en schouders bedekt.Trapezius

Hij verbindt de nek met de ruggenwervels en schouderbladen (scapulae). Deze spier wordt gebruikt om het hoofd te draaien en in een schuine stand te zetten, de armen op te heffen en te draaien en de schouders op te halen of te stabiliseren. De trapezius is zowel een houdings- als een bewegingsspier.


 

 

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb mezelf te vertrouwen als leven.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb vertrouwen te stellen in gevoelens en emoties in plaats van in mezelf als wie ik ben.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb me onzeker te voelen tegenover mensen waarvan ik percipieer dat ze beter zijn.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb te percipieren dat andere mensen beter zijn dan ik.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb mezelf te vertrouwen om mezelf te willen tot ik mezelf creëer tot ik mezelf purificeer.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb mij te vertrouwen op elke manier.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb te zien, realiseren en begrijpen dat ik mijn lichaam schade toebreng in de participatie in gevoelens en emoties.


 

Wanneer en als ik mezelf realiseer dat ik mezelf niet vertrouw op elke manier - stop ik en adem ik - ik sta mezelf niet toe mezelf niet te vertrouwen op elke manier, omdat ik mezelf realiseer dat ik tegen mezelf lieg. In plaats - werk ik adem voor adem om mezelf als mijn fysiek op te bouwen en mezelf wedergeboren te laten worden als leven gelijk.

Wanneer en als ik mezelf realiseer dat ik participeer in gevoelens en emoties - stop ik en adem ik - ik sta mezelf niet toe te participeren in gevoelens en emoties, omdat ik mezelf realiseer dat het leugens zijn. In plaats - sta ik hier in ieder moment in mezelf als adem en pas ik mezelf toe binnenin het doen hetgeen het beste is voor leven.Ik stel mezelf ten doel te stoppen vertrouwen te stellen in de leugens van gevoelens en emoties.


Ik stel mezelf ten doel adem voor adem in zelfeerlijkheid te wandelen.


Ik stel mezelf ten doel mezelf te perfectioneren.


Ik stel mezelf ten doel te willen mezelf te vergeven.


Ik stel mezelf ten doel mezelf te vertrouwen als leven om gelijkheid te creëeren als allen als één hier tot in de eeuwigheid.
 

 

 

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Dag 477 Is onze tweede natuur de geest? En onze eerste natuur dan het fysieke?

Weerstand is een Gids op je Reis van Zelfverandering

Dag 536 Zelfcorrecties in relatie tot reacties op gewelddadigheid/achterbaksheid in omgeving - deel 2