Dag 175 - Zwartgallige Gedachten en Plezier om te falen als Elixer


 Ik heb plezier in het falen van mezelf als leven.


Ik schep er genoegen in als een kansloos wezen rond te blijven dwalen.


Ik ben een kansloos wezen. 


Ik hou van negativiteit.


Ik ben nergens geschikt voor.


Laat mij maar huisvrouw spelen de rest van mijn leven. 


Ik heb een hekel aan mensen met positieve energie.


http://4.bp.blogspot.com/-ejJL5PS5BqE/Tu3-JN7CZzI/AAAAAAAAnUY/MCaJluEIJ3o/s1600/ouroboros2.jpg
De gedachte is de slang.
 

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb plezier te ervaren in het falen van mezelf als leven.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb er genoegen in te scheppen als een kansloos wezen rond te blijven dwalen.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb mezelf als kansloos wezen te definiëren en daar nog lol in te beleven ook in plaats te realiseren dat het complete waanzin is.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb van negativiteit te houden.

Ik  vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb negatieve energie te creëeren in en als mijn geest door te participeren in zwartgallige gedachten over mezelf in plaats mezelf te realiseren dat energie nooit werkelijk is, of het nu negatief is of positief.

Ik  vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard hebte participeren in de gedachte dat ik nergens geschikt voor ben in plaats mezelf te realiseren dat ik in welke gedachte dan ook mezelf in het midden plaats en dus besta in en als eigenbelang eerst..

Ik  vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb te participeren in de gedachte Laat mij maar huisvrouw spelen de rest van mijn leven in plaats mijn potentieel volledig te benutten door bijvoorbeeld een studie te gaan doen.

Ik  vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb een hekel te hebben aan mensen met positieve energie in plaats mezelf te realiseren in werkelijkheid een hekel te hebben aan mezelf met positieve energie.


Wordt vervolgd..

Reacties

  1. "Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb te participeren in de gedachte Laat mij maar huisvrouw spelen de rest van mijn leven in plaats mijn potentieel volledig te benutten door bijvoorbeeld een studie te gaan doen."

    Ja die is ook op mij van toepassing, ik zou graag de studie klassieke homeopathie in Amersfoort gaan doen, maar dan moet ik eerst een baantje zoeken om schoolgeld en boeken te kunnen bekostigen 6 jaar lang. Dat zijn van die leuke cirkeltjes waar je dan in terecht komt.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Dag 477 Is onze tweede natuur de geest? En onze eerste natuur dan het fysieke?

Weerstand is een Gids op je Reis van Zelfverandering

Dag 536 Zelfcorrecties in relatie tot reacties op gewelddadigheid/achterbaksheid in omgeving - deel 2