Dag 195 - Handelen/leven vanuit schuldgevoel is zelfonoprechtheid

Gedachtendimensie

Ik kan het niet uitmaken.

Ik heb het niet aangemaakt.

Ik kan het niet over mijn hart verkrijgen het 'uit te maken'. 

Ik weet niet hoe ik de beslissing om uit elkaar te gaan moet wandelen wat betreft verhuizing/behuizing van mijn partner.

Ik kan niet vragen van X weg te gaan als die zoveel gedaan heeft in het huis.

Wat ik wil is niet belangrijk.

Wat ik wil is niet im frage.

Ik moet alles kunnen lijden.


Emotiedimensie

Ik heb klaarblijkelijk een schuldgevoel. 

Het schuldgevoel drukt/weerhoudt mij te doen wat ik wil.

Het is/voelt alsof in X afdank door niet samen verder te willen.





Zelfvergeving Gedachtendimensie

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard het niet uit te kunnen maken.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard te denken dat ik het niet aangemaakt heb in plaats mezelf te realiseren dat ik geen verantwoordelijkheid wil nemen voor hoe mijn leven verlopen is in relatie met mijn partners.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard het niet over mijn hart te kunnen verkrijgen het 'uit te maken'. 

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard het niet te weten hoe ik de beslissing om uit elkaar te gaan moet wandelen wat betreft verhuizing/behuizing van mijn partner.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard niet te kunnen vragen van X weg te gaan als die zoveel gedaan heeft in het huis.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard te vinden dat wat ik wil niet belangrijk is.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard te vinden dat wat ik wil niet im frage is.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard te vinden alles te moeten kunnen lijden in plaats mezelf te realiseren dat dat een opstelling van een martelaar is, het martelaarssysteem.


Zelfvergeving Emotiedimensie:

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard een schuldgevoel te hebben in plaats me te realiseren dat handelen/leven vanuit schuldgevoel zelfonoprecht is en een schending naar ons beiden als leven.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard het schuldgevoel te laten drukken/weerhouden te doen wat ik wil.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard alsof het is/voelt alsof ik X afdank door niet samen verder te willen.

Reacties

Populaire posts