Dag 203 - De Seksualisering en Asocialisering van de Omgang met Elkaar

Alles begint bij de omgang met jezelf, de relatie met jezelf die bepaalt hoe/wie je bent in relatie tot een ander ALS jezelf.

Ik zocht net in MWB naar het engelse woord voor 'omgang' in de context van hoe wij mensen met elkaar omgaan/omgang met elkaar hebben. Ik was een stuk aan het schrijven in het engels over de gebrachte kindoffers in de tijd van de Maya's en dat dit niet verschilt met hoe met kinderen wordt omgaan in de huidige tijd. Het offeren van kinderlichamen was toen zichtbaar voor het oog, vandaar dat we er eerder onthutst door raken, maar waar ditzelfde in wezen nu onzichtbaar geworden is in de vorm dat kinderen koste wat kost in het huidige geldsysteem gewrongen moeten worden omdat we dit bestaan allemaal volledig geaccepteerd en aanvaard hebben als werkelijk leven wat het niet is - het is een gesystematiseerde geprojecteerde realiteit - waaraan jong en oud geofferd moet worden. Dus terug naar ...


Het woord:

de omgang

zelfst.naamw. (m.)
Uitspraak:  [ˈɔmxɑŋ]

manier waarop je contact hebt - association, intercourse

seksuele omgang hebben met iemand - have sexual relations with someone
door doofheid lastig in de omgang worden - to become a nuisance due to impaired hearing


Interglot
omgang de ~ (m)
sex (the ~), intercourse (the ~), sexual intercourse (the ~), sexual relations (the ~), round (bijv.nw. / bijw.), contact (the ~), social intercourse (the ~), making one's round (the ~), tour of inspection (the ~), processions (the ~)


 © K Dictionaries Ltd.
Hier zien we dat seks vooraan staat, onze seksuele betrekkingen op de voorgrond lol. Ja de genen voortzetten is qua overleving van de soort cruciaal zeggen we dan in plaats te realiseren in feite coderingen voort te zetten - klonen/replica's van jezelf te maken door kinderen exact dezelfde circustruuks (gedrag) te leren om te overleven in dit systeem als we zelf hebben geleerd. Dan hebben we daar seks als de Grote energetische component die de orgastische oplader van ons als batterijen van de matrix fungeert. Er is niks mis met (fysieke) seks an sich, laat ik dat vooropstellen - door seks worden we feitelijk geboren op aarde, maar wat als we in zelfoprechtheid kijken naar hoe we naar anderen kijken is dat vaak om het vlees te keuren: is die ander bedmateriaal? Hoe zal die en die zijn in bed? Luistertip: Wanneer alle Relaties geseksualiseerd worden (engels).


Consumptiegedrag: Seks verkoopt, dus 'moet' je jezelf/lichaam verkopen, aan de man/vrouw brengen, zo hebben we ons laten programmeren. Twee honden vechten om een been en de elite loopt ermee heen (de winst).


http://www.spotlighteffect.nl/wp-content/2007/bikini.jpg


Bij het woord 'intercourse' (gemeenschap) zullen de meesten dan ook denken aan seks. Zo werkt de mensengeest dus, via het denken in plaats van hier met elkaar als één en gelijk te doen wat het beste is voor alle leven. We hebben trouwens ook seks met een ander wanneer we die ander steunen in zijn/haar denkraam of wanneer die ander mij steunt in mijn denkraam.

En we zien: 'social intercouse', sociale omgang hangt er maar wat bij in bovenstaande vertaling als afspiegeling hoe wij als en in onze samenleving met elkaar omgaan.


Ik stel mezelf ten doel het woord 'omgang' in het engels te vertalen als 'social intercourse' omdat daarin meer tot uitdrukking komt waar het om draait dan in 'relaties'. In het nederlands stel ik mezelf ten doel 'sociale omgang' te gebruiken daar waar van toepassing, zodat het woord en ik als het levende woord substantie krijgen.
  
'Sociaal' is voor velen zelfs tot een vies woord geworden, bijna een scheldwoord, dit door de poltieke lading die het dan wordt toegedicht. Hoe beperkt hebben we woorden gemaakt - en dit nog binnenin onze al beperkte menselijke taal.. Wat zijn we als we niet sociaal zijn/worden? Dan belanden we in asociaal gedrag toch? Waar vroeger asociaal een scheldwoord was, is dat nu 'sociaal'. Wij die voor een nieuw gelijkheidsgeldsysteem pleiten krijgen ook voortdurend te maken met asociaal gedrag op onze GELIJKHEIDsboodschap van (zelf)verandering om te leren Zien wat het beste is voor alle leven op Aarde.

Wie profiteert nou van de asocialisering, de seksualisering van alle relaties? Het systeem natuurlijk, de mensengeest want die kan zo weer energetisch opgeladen worden via de emotionele en gevoelsenergieën van alle mensen. Met het wakker worden en de realisatie jaren geleden dat onze omgang met elkaar danig aan het verslechteren is kwam ik bij de Desteni websites uit; daar kreeg ik 'antwoorden' op wat er werkelijk gaande is op Aarde als in onszelf. Ik raad dan ook een ieder die dit leest aan zich te verdiepen in het materiaal dat beschikbaar is gekomen voor de mensheid - om zich te realiseren als eenheid en gelijkheid van leven. Er is geen andere (uit)weg!


Wie is hier de Tokkie?

Doen en leven wat het beste is voor iedereen

                        is SOCIAAL gedrag,

NIET doen en leven wat het beste is voor iedereen

                        is ASOCIAAL gedrag.


Omgang = de relaties met elkaar en de consequentie van existentiële verbondenheid:

  • Waarom/hoe is/was onze Verbondenheid binnen het Bestaan een manifestatie van bewuste Slavernij?

  • Hoe creëerden we individueel en samen onze relaties van Verbondenheid binnen het Bestaan?

  • Waarom creëerden we relaties van Verbondenheid in plaats van Gelijkheid en Eenheid Hier?
  • Hoe/waarom vereeuwigt Verbondenheid Afscheiding binnen het bestaan in plaats het Bestaan in feite werkelijk een te maken?
  • Hoe/waarom is Verbondenheid in feite een Illusie van Eenwording?

Al deze vragen en meer worden in bovenstaand interview beantwoord (klik op link).Desteni 'Ik' Proces: www.desteniiprocess.com


Eqafe zelfeducatiemateriaal: www.eqafe.com


Van relaties naar overeenkomsten met zelf als leven: www.desteniiprocess.com/courses/relationships
Reacties

Populaire posts van deze blog

Dag 477 Is onze tweede natuur de geest? En onze eerste natuur dan het fysieke?

Weerstand is een Gids op je Reis van Zelfverandering

Dag 536 Zelfcorrecties in relatie tot reacties op gewelddadigheid/achterbaksheid in omgeving - deel 2