donderdag 10 januari 2013

Dag 224 - Wat wil je worden? Ik wil de minste ~ minder worden

Uitvinden Hoe en Waarom mijn relatie met katten een Sleutel tot Zelfgewaarzijn is.

Ik heb net Cats and Self Discovery - Part 1 en Cats and Self Discovery - Part 2 gekocht. Deel 1 luisteren lukte niet i.v.m. een Windows Media Player dingetje wat ik niet begrijp en heb toen deel 2 aangeschaft omdat ik al over de kat/poes/mijn relatie met de poes wilde schrijven. Ik realiseer me dat ik dingen over mezelf kan leren in relatie tot anderen - een uitgangspunt dat ik überhaupt wel praktisch vind in het leven.

Hierin komt een overzicht aan punten aan de orde over hoe we met elkaar bestaan (in plaats van met elkaar samen staan) die interessant zijn om onder de loep/ogen te nemen. Het begint over 'stepping down' - becoming less - niet als onzeker of inferieur worden maar nederig worden, minder worden wat geen polariteit is. Dat sprak/spreekt me zeer aan. Stoppen met concurreren en vergelijken met anderen, want vergelijken is als concurreren met anderen zoals de geest zich oriënteert en manifesteert in de wereld.

Onder staan (under stand)

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet toegestaan en aanvaard heb te zien, realiseren en begrijpen dat ik mijn relatie met katten kan benutten om de intimiteit met mezelf, mijn fysieke adem en mijn lichaam te ontwikkelen.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet toegestaan en aanvaard heb te zien, realiseren en begrijpen dat de minste willen worden niet hetzelfde is als minder worden.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet toegestaan en aanvaard heb te zien, realiseren en begrijpen dat de minste willen worden niet in eenheid en gelijkheid hier is als de adem als alle leven maar als contra-activiteit naar het systeem en daarmee een contra-activiteit naar mijn eigen geest.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb de minste te willen worden in plaats mezelf te realiseren dat het minder worden is geest, omdat we in en als de geest groter/meer zijn geworden dan leven en hierin leven volledig over het hoofd zien.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb te concurreren met anderen als mezelf in het beginsel minder te willen worden dan anderen die bezig zijn meer te worden.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet toegestaan en aanvaard heb te zien, realiseren en begrijpen dat de minste willen worden in vergelijk met anderen in feite concurrentie is en ik mezelf zodoende toch stiekem weer meer/superieur acht in mijn streven minder/de minste te worden en daarmee de polariteit van mijn geest en het wereldsysteem voed.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb een levend oordeel te zijn geworden van mezelf en anderen.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb te concurreren in elkaars zwakten.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb opzettelijk zwakten te zoeken in anderen zodat ik me beter kan voelen dan hen - of speciaal of krachtig.


~ ~ ~

Ik stel mezelf ten doel voort te gaan met minder/nederig worden ten opzichte van mijn geestesstaat/bewustzijnsstaat.

Ik stel mezelf ten doel mezelf te omarmen in het feit dat ik al veranderingen gerealiseerd heb in en als mezelf in de eenwording als mezelf als alles als één en gelijk.

Ik stel mezelf ten doel te stoppen met mezelf af te kammen en mezelf opzettelijk inferieur af te schilderen in relatie tot mijn geest en andere mensen.

Ik stel mezelf ten doel aan te tonen dat de sleutel tot eenheid en gelijkheid als co-existentie niet doorheen oordeel en zelfoordeel gaat.

Ik stel mezelf ten doel mezelf te onderzoeken en te ontdekken waar ik me in/als mijn geestesbewustzijnsstaat superieur en inferieur verhoud tot anderen en dit adequaat in mezelf af te handelen.

Ik stel mezelf ten doel mezelf verder te ontdekken in relatie tot de poes.


Tot zover...

2 opmerkingen: