Dag 231 - Gelijk Geld Kapitalisme en toekomen aan Leven

"Het punt van gelijkheid bestaat niet echt. Gelijkheid wordt gebaard in het gelijkworden met een ander en omlaagstappen... in plaats proberen "beter te zijn" --bèn gelijk."

Probleem:

In de post van gisteren werd duidelijk dat de benen in de evolutie een belangrijke rol vervullen als schepsel met een onmiddellijk inzetbaar vermogen ter bescherming van onszelf en dat wij als mensen onszelf 'rechtstreeks' beschermen zonder aan leven toe te komen. 

Het merendeel van de 'redenen' om onszelf te beschermen komt voort uit participatie in en als het huidige onrechtvaardige en ongelijke geldsysteem (voor specifieke studie wil ik je verwijzen naar de nederlandse video's van DesteniNL); hierin hebben we te maken met voortdurende angsten voor verlies en angst voor verlies is altijd gefundeerd in angst voor de dood. Dat is hoe we momenteel bestaan of je je er wel of niet bewust van bent. Op bewust/onderbewust/onbewust niveau zijn we geprogrammeerd aldus de regels en voorschriften van dit systeem en worden al onze acties momenteel geïnstigeerd door bescherming tegen angst voor verlies dan wel materieel dan wel immaterieel als bijv. gedachtegoed en fantasiëen. 

Deze bewuste/onderbewuste/onbewuste angsten vormen een enorm probleem in onze wereld omdat het met angsten ook nog eens zo is dat het verslavend is/werkt door het stofje adrenaline dat er bij vrijkomt. Angst = adrenaline. Angst is als drugs en wij zijn de drugsverslaafden die een lange periode van ontwenning nodig hebben = Gelijk Geld Kapitalisme (EMC)Oplossing:

Het Gelijk Geld kapitalisme - het interimmodel voor de overgang naar het Gelijk Geld systeem - is een sleutel om met elkaar collectief af te kicken van onze individuele angsten/controle-/beschermingsmechanismen en zodoende van de 'redenen' om onszelf te beschermen zonder aan leven toe te komen. Met Gelijk Geld kan een ieder op aarde zich de nodige middelen voor een waardig bestaan verschaffen in plaats dat de happy few alles heeft en de overgrote meerderheid elkaar bevecht om zich een bestaan te verwerven. De haast en concurrentiedrijfveren die ons nu bewegen zullen verdwijnen waardoor een stabiele en evenwichtige samenleving kan ontstaan. Het begin van het ontstaan van echt leven op Aarde.


Beloning:

Beloning is toekomen aan leven! Wil jij de eerste helft van je leven vergooien aan opleidingen en werk met als uitgangspunt je te beschermen in deze wereld? Wil je je (lichaam) kapot sloven/slaven om beter/meer te zijn? Of wil je in eenheid en gelijkheid met en als anderen hier leven in harmonie? In het Gelijk Geld Kapitalisme zullen door de meer evenredige verdeling van geld meer fondsen en middelen tot je beschikking komen om te vervullen wat je zelfontwikkeling ten goede komt. Geen nood meer te beschermen/concurreren/strijden met anderen als jezelf - tijd komt vrij om weloverwogen beslissingen te nemen wat je met je leven doet. Hierin hoeven we niet langer als machines te bestaan die elkaar naar het leven staan.
 
Desteni is hier om mensen te assisteren en te ondersteunen bij het assisteren en ondersteunen van zichzelf bij het stopppen van de geest/mind om je te realiseren wie je werkelijk bent als leven als alles als één en gelijk.

Vergezel ons op de Reis naar Leven!
   
 
Desteni 'Ik' Proces Lite (+ buddy) http://lite.desteniiprocess.com/


Desteni 'Ik' Proces Pro (+buddy) www.desteniiprocess.com Eqafe zelfperfectiemateriaal www.eqafe.com 

Wil je ook transformeren van relaties hebben naar overeenkomsten leven?
www.desteniiprocess.com/courses/relationships


Reacties

Populaire posts van deze blog

Dag 477 Is onze tweede natuur de geest? En onze eerste natuur dan het fysieke?

Weerstand is een Gids op je Reis van Zelfverandering

Dag 536 Zelfcorrecties in relatie tot reacties op gewelddadigheid/achterbaksheid in omgeving - deel 2