woensdag 23 januari 2013

Dag 235 - Angstig voor het gesprek bij de re-integratieconsulente

Het proces is zelfoprecht uit te vinden hoe dingen echt werken, om jezelf te vergeven voor het toestaan dat het zo werkt en dan de onoprechtheid en misbruik over het systeem te openbaren om anderen te helpen het ook te zien om de groep te sterken die één en gelijk moet zijn om verandering te brengen. De verandering zal gezond verstand zijn eens iemand een zelfoprecht verstand ontwikkelt.
~ Bernard Poolman 
 
Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb angstig te zijn voor het gesprek bij de re-integratieconsulente.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb angst te creëeren voor het gesprek bij de re-integratieconsulente.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb angst te verbinden aan het
gesprek bij de re-integratieconsulente.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb het woord re-integratieconsulent walgelijk te vinden in plaats mezelf te realiseren de emotie van walging als een 'negatieve' lading te verbinden met het woord. Ik realiseer me dat het gewoon een woord is om praktisch mee aan te duiden wat iemand voor bezigheden heeft.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb me van het woord re-integratieconsulent af te scheiden.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb me van mezelf af te scheiden door een reactie op een woord.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb het woord re-integratieconsulent een 'negatieve'/'slechte'/verkeerde' waarde te geven in de geest.
BijstandIk vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb mensen die re-integratieconsulent zijn minder(waardig) te vinden. 

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb te moeten kotsen van de systeem-/robotpraatjes die de re-integratieconsulente houdt.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb me van een ander menselijk wezen af te scheiden op grond van het werk dat diegene doet - uit welke afscheiding ik dan angst ga ervaren/creëeren.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb te moeten kotsen van de manier waarop de re-integratieconsulente praat.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb een superieure positie als overleving in mijn geest aan te nemen ten opzichte van mensen die zich van hun overleving zeker stellen door arbeidsbemiddelaar te spelen. 

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb als de dood te zijn voor iemand die niet het beste met iedereen voor heeft.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb er vanuit te gaan dat de re-integratieconsulente niet het beste voor mij wil maar mij alleen in het systeem wil persen/drukken/dwingen omdat het haar wordt opgelegd van bovenaf.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb de re-integratieconsulente te willen vertellen dat het systeem onrechtvaardig en slecht is en dat ze moet gaan studeren.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb te vinden dat de re-integratieconsulente me niet lastig moet vallen met haar domme praatjes.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb de woorden van de re-integratieconsulente te definiëren als domme praatjes in plaats mezelf te realiseren dat ze gewoon naar/als het systeem praat als de voorprogrammering van dit geldstelsel.
Ik stel mezelf ten doel in de schoenen van de re-integratieconsulente te verplaatsen en te zien, realiseren en begrijpen dat zij haar werk doet onwetende dat het systeem slecht/satan is.

Ik stel mezelf ten doel mijn geest stil te maken in gesprek met de re-integratieconsulente en hier in eenheid en gelijkheid van leven te werken aan mijn 'werkloosheidprobleem'.  

Ik stel mezelf ten doel te werken aan de backchat/overlevingsangsten die ik heb op dit verhaal.

Ik stel mezelf ten doel mezelf te vergeven voor het toestaan dat het systeem zo werkt en dan de onoprechtheid en misbruik over het systeem te openbaren om anderen te helpen het ook te zien om de groep te sterken die één en gelijk moet zijn om verandering te brengen.

Ik stel mezelf ten doel te transcenderen van leven in en als angst(energie)gewaarzijn via zelfgewaarzijn naar gewaarzijn als alles als één en gelijk. 

Ik stel mezelf ten doel het virus angst te verwijderen door mezelf door zelfvergeving/zelfcorrectie en standvastig adem voor adem door dit systeempunt te wandelen in het vertrouwen bouwen in mezelf door zelfoprechtheid te vinden.

Ik stel mezelf ten doel gelijkheid te baren in het me gelijkmaken met een ander en omlaag te stappen in plaats proberen "beter te zijn" -- gelijk te zijn. 

1 opmerking: