zaterdag 2 maart 2013

Dag 262 - Zelftrots Ontdekken bij het Voltooien van Taken | Beloning

Ik realiseer mezelf dat ik mezelf van mezelf heb afgescheiden als het woord trots.

Ik realiseer me dat ik acuut zelftrots onderdruk wanneer ik een taak/verplichting/verantwoordelijkheid voltooid heb binnen de gedachte dat trots op mezelf zijn niet goed is in plaats mezelf te realiseren een gedachte die mij niet ondersteunt een leugen is en dat ik zelftrots juist dien te ontdekken.

Wanneer en als ik mezelf realiseer dat ik bij het voltooien van taken/verplichtingen/verantwoordelijkheden acuut zelftrots onderdruk - stop ik en adem  ik - ik sta mezelf niet toe acuut zelftrots te onderdrukken wanneer ik taken/verplichtingen/verantwoordelijkheden voltooi, omdat ik mezelf realiseer dat dit een mechanisme van de geest is om mezelf niet te realiseren als wie ik ben als leven. In plaats - word ik mezelf gewaar van de fractie van het moment waarin dit gebeurt en stuur ik mezelf in het ontdekken van zelftrots.

Wanneer en als ik mezelf realiseer dat ik denk dat trots op jezelf/mezelf zijn 'fout'/verkeerd is - stop ik en adem ik - ik geef mezelf permissie te stoppen met denken
dat trots op jezelf/mezelf zijn 'fout'/'verkeerd' is.

Ik realiseer me dat ik het woord zelftrots definieer als 'zondig'/'fout'/'verkeerd'/'slecht' in de geest omdat ik mezelf realiseer dat in wezen de emotionele energie die ik verbind aan woorden slecht is voor mezelf en niet het woord; woorden zijn op zich onschuldig. Woord/woorden is wie ik ben.
Wanneer en als ik mezelf realiseer dat ik trots op mezelf zijn wanneer ik een taak/verplichting/verantwoordelijkheid voltooid heb 'zondig'/'fout'/'verkeerd'/'slecht' vind - stop ik en adem ik - ik geef mezelf permissie te stoppen met vinden dat trots op mezelf zijn bij het voltooien van taken/verantwoordelijkheden/verplichtingen 'zondig'/'fout'/'verkeerd'/'slecht' is.

Ik realiseer me dat door de afwezigheid van/een tekort aan zelftrots ook geen zelfrespect in zelf aanwezig kan zijn aangezien zelfrespect uit zelftrots voorvloeit.

Ik geef mezelf de permissie te stoppen met denken dat trots op een ander goed is in plaats mezelf te realiseren dat de oplossing de aanwezigheid van zelf als de adem is, als het moment. Ik plaats mijn trots hier als zelf. Ik leef trots als zelf. Ik pas zelftrots toe.

 
Ik geef mezelf permissie te stoppen met denken dat zelftrots/trots op mezelf arrogantie is wanneer ik een taak/verplichting/verantwoordelijkheid voltooid heb.

Wanneer en als ik mezelf realiseer bang te zijn voor arrogantie - stop ik en adem ik - ik geef mezelf permissie te stoppen met de verslaving aan angst/denken, omdat ik mezelf realiseer dat ik door deze arrogantie juist hetgeen creëer waar ik bang voor ben - arrogantie naar mezelf als fysiek wezen - binnen het principe dat ik creëer wat ik vrees. In plaats - beweeg ik de energie van angst van mijn zonnevlecht naar mijn borst en geef ik richting aan mezelf als deze energie om het op te laten lossen.

Ik realiseer me dat ik de 'negatieve'/emotionele energie van angst heb verbonden met het woord arrogantie.

Ik ga de verbintenis met mezelf aan te stoppen trots op mezelf zijn in een kwaad daglicht te zetten en tevreden met mezelf te zijn wanneer ik taken, verplichtingen en verantwoordelijkheden voltooi.

Ik ga de verbintenis met mezelf aan zelftrots te leven als mezelf als het levende woord als wie ik ben.

Ik ga de verbintenis met mezelf aan mezelf te genezen van de mentale ziekte van een tekort aan zelftrots/zelfdemotivatie/zelfdemoralisering.1 opmerking: