dinsdag 5 maart 2013

Dag 264 - Probleem: Activisten denken dat via de politiek geen verandering te realiseren is

Probleem:

Activisten denken/zijn geprogrammeerd te denken dat er geen verandering door middel van politiek plaats kan vinden. Hetgeen exact de bedoeling is van hen die ACHTER HET GORDIJN bepalen wat de regering (niet) doet, de corporate elite.

Een commentaar op het onderstaande plaatje dat ik op Facebook had gepost getuigt van (een deel van) het indoctrineringsprobleem waar we met z'n allen mee kampen:

"Het politieke systeem is zo opgebouwd dat je het van binnenuit juist niets kan veranderen en dat het juist altijd bij het oude (de huidige liberale / conservatieve politiek) zal blijven. Tegenwoordig kun je dit goed zien met de eerste kamer waar een andere meerderheid is dan in de tweede kamer. Zo zijn er nog een aantal obstakels in het huidige partijpolitieke systeem ingebouwd. Hierdoor zal je het huidige kapitalistische systeem hier in NL niet weg kunnen krijgen door mee te doen met de partijpolitiek. Dus alleen een revolutie of een buitenparlementaire evolutie kan het kapitalisme verwerpen of doen verdwijnen. Wanneer er door verkiezingen werkelijk een vrijheid voor iedereen zou kunnen worden gecreëerd, zouden de verkiezingen allang verboden zijn." 

Degene die het plaatste vermeldde er duidelijk bij - letterlijk tussen haakjes - dat dit commentaar eigenlijk niet van hem was! Dit gedachtengoed is dus opzettelijk door bepaalde - door de corporate elite ingehuurde - personen in deze 'revolutionaire' groepen verspreid om meer haat tegen/afscheiding van de regering te produceren, zodat de regering door kan gaan met de belangen van het bedrijfsleven te behartigen in plaats van oplossingen in te voeren die het beste zijn voor iedereen. Er is duidelijk geen onderzoek gedaan door o.a. deze persoon hoe de dingen nou werkelijk zitten, dus kunnen we gerust vaststelllen dat onder de Occupy bewegingen kuddegedrag ook van alle dag is.


Wordt vervolgd met Oplossing en Beloning.Geen opmerkingen:

Een reactie posten