donderdag 7 maart 2013

Dag 265 - Activisten denken dat via de politiek geen verandering te realiseren is | Oplossing

Dit is een vervolg op Dag 264 - Probleem: Activisten denken dat via de politiek geen verandering te realiseren is; ik wandel in deze blogs het systeem Probleem - Oplossing - Beloning.

Waarom is het, zelfs vandaag, na alles, dat je geeneens hebt overwogen wat het Effect van Geld is op Wie je bent en tot welke gradatie Wie je bent - in elk niveau van jezelf, Lichaam, Geest en Spirit, Verlichting, noem het maar op: Puur het Resultaat is van Geld. Dat, Niets van dat Echt is - omdat: als Geld niet hier zou zijn - je niet zou zijn Wie je Nu bent. Dus, Wie je Nu Bent - zelfs Ernaar te Kijken: het is niet Echt.
 - Bernard PoolmanOplossing:


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet toegestaan en aanvaard heb te zien, realiseren en begrijpen dat activisten geprogrammeerd zijn te denken dat er geen verandering door middel van politiek plaats kan vinden hetgeen exact de bedoeling is van hen die ACHTER HET GORDIJN bepalen wat de regering (niet) doet, de corporate elite en illuminati.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb te denken en geloven dat het politieke systeem zo is opgebouwd dat je van binnenuit juist niets kan veranderen en dat het juist altijd bij het oude (de huidige liberale / conservatieve politiek) zal blijven - en hierin vergeef ik mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb te denken en gelovendat je dit goed kunt zien met de eerste kamer waar een andere meerderheid is dan in de tweede kamer.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb te denken en geloven dat er  een aantal obstakels in het huidige partijpolitieke systeem ingebouwd is in plaats te realiseren dit te kunnen overkomen door stabiel adem voor adem het systeem van binnenuit te veranderen als wat het beste is voor iedereen. 

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb te denken en geloven dat we het huidige kapitalistische systeem hier in Nederland weg moeten kunnen krijgen in plaats te zien, realiseren en begrijpen dat we het systeem dienen te veranderen als onszelf als door mee te doen met de partijpolitiek en mensen praktisch gezond verstand als wat het beste is voor iedereen te onderwijzen.  Dit eist wel actie, we moeten er wel wat voor doen.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb te denken en geloven dat alleen een revolutie of een buitenparlementaire evolutie het kapitalisme kan verwerpen of doen verdwijnen in plaats te realiseren dat wie we zijn puur het resultaat is van het kapitalisme/geld.


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet toegestaan en aanvaard heb te zien, realiseren en begrijpen dat disinformatie opzettelijk door bepaalde - door de corporate elite ingehuurde - personen in deze 'revolutionaire' groepen verspreid wordt om meer haat tegen/afscheiding van de regering te produceren, zodat de regering door kan gaan met de belangen van het bedrijfsleven te behartigen in plaats van oplossingen in te voeren die het beste zijn voor iedereen. 

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet toegestaan en aanvaard heb zelf een grondig onderzoek in te stellen hoe alles in elkaar zit. 

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet toegestaan en aanvaard heb te zien, realiseren en begrijpen dat als er geen verandering komt via de politiek er überhaupt geen verandering komt, omdat ik mezelf realiseer dat dit de enige legale weg is.Beloning volgt...

1 opmerking: