dinsdag 26 maart 2013

Dag 280 Energetische vs. Gezond Verstand Masturbatie


Masturbatie-energie en de Geest
We zijn inherent/intrinsiek/van nature voorgeprogrammeerd met onze ouders' geestbewustzijnssystemen en met hun herinneringen, geheugens en ervaringen van masturbatie. Er is dus een geautomatiseerd gemanifesteerd programma en systeem dat in alle mensen bestaat in waar je masturbatie-fantasierealiteit verbonden is van het centrum van ons hoofdgebied, langs de nek omlaag tot in de armen en vingers.
https://eqafe.com/p/shocking-secrets-of-masturbation-masturbation-energy-and-the-mind-part-7

Okee, ik ga eens nader kijken naar de relatie die ik heb met masturbatie. Op het aanraden van Sunette om 2 tot 3 maal per week masturbatie met gezond verstand te beoefenen kom ik het een en ander tegen zoals bijvoorbeeld angst dat ik er een energetische ervaring van maak. Ik heb masturbatie zoals die in de wereld gepropageerd en geportretteerd werd/wordt, geoordeeld als vies. Nu met Desteni en de portaalinterviews kan ik deze punten in gezond verstand wandelen naar en als fysieke expressie van leven.  In wezen ben ik er dus bang voor (geweest/gemaakt) want daarom oordeel ik het. De intimiteit met mijn genitaliën op zich is geen probleem, zelfs had ik eerder de neiging zeer vaak met mijn hand in mijn broekje te zitten. Gaf me 'rust'. Maar nu ik sta voor de ontwikkeling van deze fysieke expressie van/als mezelf als in 2 tot 3 maal per week intiem met mezelf te worden dien ik alle plaatjes/verlangens/gevoelens die erbij opkomen in de geest adequaat te deconstrueren om niet een oplading van mijn geestesbewustzijnssysteem te creëeren.
 Deskundigen zeggen dat het goed zou zijn voor vrouwen 
om meer te masturberen. >>
 

Dus het probleem/een punt o.a. is nog dat ik mezelf tot masturbatie beweeg vanuit een verlangen naar een orgasme in plaats van uit/als zelfbeweging/zelfexpressie en dan eenmaal aangekomen bij het 'hoogtepunt' durf ik niet verder. Of het wel 'okee' is als ik een vibrator/speeltjes gebruik? Dit is een aloud patroon van toen ik tiener was. Doordat ik relaties heb gehad ben ik eigenlijk niet meer toegekomen aan het fysiek intiem zijn met mezelf door masturbatie; ik zag de relevantie niet totdat ik dus deelnam een de Desteni groep en de interviews begon te luisteren. Deze 'masturbatie' gebeurde dan onderwijl de seks met mijn partner. Schaamte is vooral een item binnen mijn masturbatieconstructie. Als te horen in bovenstaand interview is dit afkomstig uit mijn ouders' geestesbewustzijnssystemen alsook duidelijk werd toen we als kinderen vermaand werden de handen boven de dekens te houden. Frappant is dat dekens ook hoogwaardigheidsbekleders zijn binnen de kerkinstitutie waar mijn vader aan deelnam lol. 

Om deze punten verder in mezelf te ontleden zal ik ook luisteren naar Deel 8 Vrouwelijke Energie en Masturbatie en Vrouwen Masturberen met Gezond Verstand
om via oplossingen/zelfvergevingen tot zelfcorrectie en zelfrealisatie/zelfbeloning te komen in in eenheid en gelijkheid als mezelf als fysieke expressie.

Wordt vervolgd...

1 opmerking: