zaterdag 2 maart 2013

'OBEY' Documentaire: de Hatersfenomenen komen de Zakelijke Elite extreem ten goede

Waarom Rebelleren tegen het systeem een contraproductieve manier is om de wereld te veranderen

 Kijk/luister de OBEY documentaire voor context:"Zoals je bemerkt zult hebben legt de documentaire OBEY de hatersfenomenen zeer goed uit; en dat de hatersfenomenen de zakelijke elite (wereldelite) extreem ten goede komen. Dit punt dient geadresseerd te worden in blogs en vlogs en mensen erop te wijzen dat het aansluiten bij hatersgroepen contraproductief is, omdat het de verzakelijkte staat (zakengeest/-wereld) in werkelijkheid ondersteunt, juist hetgene de haters beweren niet te ondersteunen. Een enkele hater evenwel wordt in feite gesponsord door bedrijven om haat te verspreiden omdat het door disinformatie is dat propaganda verspreid wordt om te proberen oppositie tegen de ideeën van winst te annihileren. Je kunt Eleonora's blog checken over de Italiaanse verkiezingen waar 'etiketteren' wordt gebruikt om nieuw opkomende groepen in de politiek proberen te demoniseren."

"Een ander punt dat je zal opvallen in deze documentaire is dat het andere extreem oprijst waar mensen passief positief worden over mensen die veel praten maar niks doen. Dit fenomeen rees speciaal op in spiritualiteit sinds 1970 en verzekerde dat diegenen die een verschil konden maken in deze wereld het potentieel zouden afleiden naar een andere vorm van geluk dat ze in spiritualiteit vonden. Sinds 1990 werd spiritualiteit ook een consumentenproduct en meer en meer mensen begonnen te rekenen voor positief soort van spiritueel werk. Dit was overduidelijk tot groot voordeel voor de bedrijven omdat de consument nu expres/bewust gaat kijken voor het goede in alles ongeacht de schade hij/zij berokkent."

"Dus begrijp, of het nou opzet is of niet, er is een neveneffect/bijwerking bij deze documentaire omdat rebelleren de manier wordt waarop de zakenwereld locale en nationale autoriteiten kan motiveren meer wetten, meer politie, meer beveiliging te engageren en dus het rebellerende deel kunnen we beschouwen als zijnde een invloed van de zakelijke controle om mensen te misleiden, weg van politiek door te beweren dat democratie nooit kan werken. Of dit bewust/opzettelijk was gedaan is onzeker maar zeker kunnen we zien dat de controle met Occupy Wall Street is toegenomen, we hebben de staat/fase van klassieke totalitairen bereikt."

"De voor de hand liggende oplossing is onderwijs, specifiek focussend op het feit dat politiek de legale manier is door welke zelfs de bedrijven nu macht verkrijgen en daarom is het de legale manier voor het volk om macht te herkrijgen. Elke vorm van rebellie zal de bedrijven toestaan meer controle in te voeren zoals ze al gedaan hebben sinds OWS begon. De haters komen de "corporation" (bedrijfsleven) ten goede omdat het hen zal toestaan meer controle op het Internet te plaatsen en om uiteindelijk alles wat men gebruikt op het internet te belasten, net als met water. Daarom is het in het voordeel van de "corporation" om hatersgroepen te ontwikkelen en sponsoren."
 
De geestelijke bezetenheid zal ontwrichtingen veroorzaken in de samenleving en zo potten de bedrijven 'security' enz. op dat als reden gebruikend om hun aanwezigheid te bevorderen en dus meer geld te maken/verdienen. (Sunette)

"Er zullen meer mensen zijn die spiritueel worden omdat spiritualiteit diegenen met geld die enige zekerheid in het systeem hebben volgt."

"Dus stel ik voor dat we de documentaire 'Obey' gebruiken om mensen te onderwijzen, sommigen zullen negatief reageren en sommigen in angst, sommigen zullen getriggerd worden door de flitsende plaatjes/beelden en demonisch bezeten worden hetgeen de corporatie op de korte termijn ten goede zal komen en ons op de lange termijn. We zullen wandelen en doorgaan met onderwijzen en mensen het belang van schrijven als een gereedschap tot zelfonderwijs op het hart te drukken."

"Begrijp dat de consequenties van het huidige systeem voor veel meer jaren met ons zal zijn en je sterk moet gaan staan en doorgaan met gezond verstand te verspreiden en langzaamaan zullen mensen één voor één ons gaan vergezellen."

                                                                                                               Bernard PoolmanWhy Rebelling against the system is a counterproductive way of changing the world.


Andere zeer belangrijke documentaires voor Zelfonderwijs van de Realiteit:


The Power Principle 
http://metanoia-films.org/the-power-principle/


The Trap 
http://archive.org/details/AdamCurtis_TheTrap

Psywar 
http://metanoia-films.org/psywar/


Human Resources: Social Engineering in the 20th Century 
http://metanoia-films.org/human-resources/


The Century of the Self: Part 1- Happiness Machines 
http://youtu.be/prTarrgvkjo


Geen opmerkingen:

Een reactie posten