Dag 288 Verandering: Maximaal 45 minuten Zitten en 15 Minuten 'Pauze'

Hier loop / zit ik al lange tijd mee. Te lang achtereen zitten werken/studeren. Ik wist eerder niet echt dat het zo slecht voor me was oftewel ik als de geest wil me dat niet echt realiseren want de geest heeft weerstand tegen fysieke activiteiten en wil mij helemaal voor zichzelf. Lang achtereen zitten wordt ook gewoon in de loop van je leven. We zitten in het algemeen te veel en te lang. Zo lang ik me kan herinneren heb ik moeite met zitten - geen rust in de kont werd dat genoemd, vooral van mijn moeder's kant was dit dan ook de fysieke manifestatie.


Gisteravond hadden we het in de Leadership forum chat over zitten en op een gegeven moment kwam het er in een communicatie met Sunette op uit dat ik eens terug moet tot 45 minuten zitten en dan een kwartier wat anders doen. Nou, dit ben ik vandaag gaan doen en heb korte tijden gezeten, nog niet echt met de tijd gekeken, tot vanavond; dan moet ik echt een timner/wekker erop gaan zetten anders zit ik zo uren achtereen en krijg ik weer last van kriebels in me kont waar ik mezelf dan doorheen dwing. Dit is me nu duidelijk, dit is geen oplossing.


Toen ik net dan ook na 45 minuten de wekker hoorde afgaan zag ik in mezelf de neiging te blijven zitten en zei dan ook tegen mezelf: "Nee, nu opstaan, niet uitstellen, wat anders gaan doen". Dat wat "anders" gaan doen was wel "vreemd"/"anders" maar ik merkte wel dat het het beste was voor me.

Vergezel ons op de Reis naar Leven!


Desteni 'Ik' Proces Lite (+ buddy) http://lite.desteniiprocess.com/


Desteni 'Ik' Proces Pro (+buddy) www.desteniiprocess.com 


Eqafe zelfperfectiemateriaal www.eqafe.com 

Wil je ook transformeren van relaties hebben naar overeenkomsten leven?  www.desteniiprocess.com/courses/relationships

Reacties

 1. ik moest dat ook maar 's in gaan voeren, ik zit veeel te langgggg. Bedankt om me eraan te herinneren

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik heb nou een stoel op m'n tafel gezet met daarop de laptop, kan ik een tijd staand computeren LOL

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Top tip Martijn, ik heb een iets andere constructie gebouwd - laptop op een omgekeerde wasmand op de massagetafel hahaha - maar ik sta nu ook. Heerlik zoo te staan!

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Dag 477 Is onze tweede natuur de geest? En onze eerste natuur dan het fysieke?

Weerstand is een Gids op je Reis van Zelfverandering

Dag 536 Zelfcorrecties in relatie tot reacties op gewelddadigheid/achterbaksheid in omgeving - deel 2