zondag 28 april 2013

Dag 301 Tijd Is Geld Adagium is Mega-Bedrog naar Leven

Vandaag had ik een 'nieuwe wijk' te fietsen. Vooraleer ik het depot vond duurde al een uur en toen ik goed en wel begonnen was liep ik op tegen mezelf bij een wooncomplex waarvan de nummering heel onduidelijk - onlogisch - verliep. De loopwijzer en/of routekaart biedt dan ook geen uitkomst en ik moet het hier en daar aan mensen vragen. Over dit 'eerste' stukje deed ik al heel lang. Toen, weer terug naar het depot voor een nieuwe lading post. De 'tweede rit' verliep geenszins 'sneller' omdat ik veel moest zoeken in dit bedrijven- en 'buiten'gebied. Hierbij ervoer ik een voortdurend 'opgeven' in mezelf en dit moet zijn met betrekking tot tijd. Want waarom anders zou ik niet gewoon hier zijn met mezelf en alles en de post simpelweg bezorgen. Ook zag ik dat ik me schaam dat ik het niet snel kan. Ik heb het idee dat mijn lichaam het op een gegeven moment niet meer aankan, zo zwaar is het duwen op de trappers.

Wat ook weer op mijn pad is, is dat de man die bij het depot werkt - het depot staat op zijn terrein -  mijn billen gaat aanraken tijdens de gesprekken. Het is een afgelegen terrein en er is geen 'sociale controle'. Hierin moet ik ook echt wat aan mezelf gaan 'doen' i.e. veranderen en voor mezelf opkomen en dit stoppen. Ik weet niet goed hoe hier woorden aan te geven, maar kan er wel 'aardiger' in blijven staan dan vroeger.

Al met al een 'zware' dag. Ik ben bang dat mijn benen het niet redden zoveel intensieve inspanning als ze moeten leveren. Achteraf heb ik dan wel een "voldaan" en "goed gevoel", maar mijn lichaam zegt me wat anders - of het nu komt dat ik verzwakt ben of dat het ook werkelijk ongezond verstand is weet ik niet. Wel weet ik dat ik nu veel krampen in mijn benen heb en geen 'onverwachte' beweging moet maken. Dat is in ieder geval niet best. Ik twijfel me gek. Kan ik dit werk wel? Kan ik het niet omdat de tijdsfactor van belang is voor het bedrijf en dus van invloed is op mij? 


                                           Door Tijd = Geld is van Tijd Energie Gemaakt


Ja ik creëer dus een energie/energetische ervaring met het werk in de matrix en ben dus van de matrix. Probleem!

De blog van gisteren vroeg me of ik de Uitdagingen die het Systeem me oplegt kan doorstaan.


De "Tijd is Geld"-druk zal stoppen in het Gelijk Geldsysteem en kunnen we onszelf leren uit te drukken in/als arbeid in en als ruimte en tijd..

1 opmerking: