dinsdag 28 mei 2013

Dag 319 Verantwoordelijkheid Nemen voor Waarom Ik Iets Doe - Fysieke Reacties op Angst

Het gaat erom verantwoordelijkheid te nemen voor waarom je iets doet.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet toegestaan en aanvaard heb de ervaring van mezelf in en als angst niet te kunnen stoppen en allerlei fysieke reacties/manifestaties te creëeren.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb geen verantwoordelijkheid te nemen voor mijn fysieke reacties door mezelf als de geest/gedachten te stoppen.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb de ervaring van mezelf onnodig verschrikkelijk te maken door de deelname in gedachten en emoties.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb een verhoging van lichaamstemperatuur te ontwikkelen in mijn lichaam door mijn deelname in angst voor verlies van mijn huis.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb angst te creëeren/ervaren door in een plaatje/gedachte te gaan waarin ik niet geld/inkomen genoeg heb om in dit huis te blijven wonen.


Stress symptomen
Stress = I think

 

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet toegestaan en aanvaard heb te zien, realiseren en begrijpen dat deelname in angst totaal geen zin heeft om mijn huis te behouden.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet toegestaan en aanvaard heb te zien, realiseren en begrijpen dat ik mezelf als mijn menselijk fysieke lichaam afbreek in en als de stress/angst.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb angst te ervaren zo nog tien jaar of langer te moeten bestaan in onzekerheid wat er gaat gebeuren.


Wanneer en als ik mezelf zie deelnemen in angst om mijn huis te verliezen - stop ik en adem ik - ik sta mezelf niet toe deel te nemen in angst om mijn huis te verliezen omdat ik me realiseer dat angst stom is en niet nodig is. In plaats - stuur ik mezelf terug hier in de fysieke realiteit en doe alles in mijn vermogen om in dit huis te kunnen blijven wonen.


Ik stel mezelf ten doel te stoppen met angst als controle te gebruiken om mezelf en mijn lichaam mee te misbruiken.


Vergezel ons op de Reis naar Leven!


GRATIS Desteni 'Ik' Proces Lite (+ buddy) http://lite.desteniiprocess.com/
 

Desteni 'Ik' Proces Pro (+buddy) www.desteniiprocess.com 
 
Eqafe zelfperfectiemateriaal www.eqafe.com
 
Wil je ook transformeren van relaties hebben naar overeenkomsten leven? www.desteniiprocess.com/courses/relationships
Belangrijk Zelfonderwijs over de Realiteit


2 opmerkingen:

  1. Cool. Kappen d'rmee met die angst. Onduidelijk en onjuist vind ik de eerste:

    "Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet toegestaan en aanvaard heb de ervaring van mezelf in en als angst niet te kunnen stoppen en allerlei fysieke reacties/manifestaties te creëeren." schrijf je. Kan dat zijn:

    Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb de ervaring van mezelf in en als angst niet te kunnen stoppen en ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb allerlei fysieke reacties/manifestaties te creëeren.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oja..." en hierin vergeef ik mezelf dat ik..." moet het zijn inderdaad. Cool!

    BeantwoordenVerwijderen