maandag 3 juni 2013

De Menselijke Natuur is Programmeerbaar, Dus Wees Niet Paranoïde!

http://2.bp.blogspot.com/-lcR8CMfUWa8/Uauq3i3sqQI/AAAAAAAAA5c/e1yLJ-V5BVs/s1600/shutterstock_psychology-brain-wheels-1280x960.jpgDocumentairebewijs van dit is in de Documentaire The Century of the Self - Bestudeer het en dat zou moeten Veroorzaken dat je Alles wat Je Weet gaat Betwijfelen, omdat Je het Resultaat bent van wat ze laten Zien in termen van de Zeerste Natuur zoals je Nu Bestaat als een Mens. Voor de hand liggend is dat Degenen die Willen dat je Gelooft dat Je 'Niet Geprogrammeerd / dat Je Niet Gehersenspoeld bent' Feitelijk willen dat je de Maatschappij Beschermt de Manier waarop deze is. Dus zelfs dat als een 'Politieagent in het Hoofd' is allemaal Uitgelegd.

Nu zullen er zeer velen zijn die zullen zeggen: "Oh Desteni is je aan het Hersenspoelen!" Maar Je bent Al Gehersenspoeld! Wij zijn Feitelijk Je Vrijheid en Je moet ons Bevechten omdat Je Niet Vrij bent, je bent het Product van je Omgeving als Religie, als Onderwijs, als Opvoeding, als Kapitalisme, als Economie, als Televisie - Alles, Elk Woord, Elke Gedachte, Elk Gevoel, Elke Emotie, Je Verbeelding, Je Zesde Zintuig zijn Allemaal Geprogrammeerd om te Resulteren in een Wereld als dit. Dit is waarom je Er-Bij kunt gaan staan en Kijken terwijl heel Veel Dieren Uitgestorven Raken en een Enorm aantal Mensen op Aarde in Armoede Leven en Je kunt NIETS Voelen omdat Je Geprogrammeerd bent Niets te Voelen.

Dus begrijp, wanneer iemand zegt: "Oh je wordt Gehersenspoeld!" Weet één ding: Ze zijn Gehersenspoeld en Ze Begrijpen Niet Hoe dit Functioneert. De Menselijke Natuur is Programmeerbaar, daarom is het Mogelijk om Elk Mens te Programmeren om te Zijn Wat het Beste is voor Iedereen en Degenen die Beweren van Niet, dat is omdat Binnenin hun Geheime Geest ze Bezig zijn met Een vorm van Misbruik die ze aan het Beschermen zijn - het is ofwel Seksueel ofwel is het Hebzucht ofwel is het Controle ofwel is het Manipulatie - maar op een Bepaalde Plaats in Hun Wereld zijn de Bezig Iemand te Misbruiken en daarom Willen ze Niet Veranderen en daarom zulllen ze zeggen: "Het is Niet Mogelijk een Wereld te hebben die het Beste is voor Iedereen, omdat Mensen Niet Kunnen Veranderen" Wat ze Werkelijk Zeggen is: ZIJ Willen Niet Veranderen omdat dat zou betekenen dat ze de Controle en de Macht en het Misbruik moeten Opgeven die ze Al Hebben en de Manier waarop ze ervan Profiteren. 


Vertaald naar Day 404: Human Nature is Programmable, So Don’t be Paranoid! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten