zaterdag 17 augustus 2013

De Mens als Demon

[url5%255B7%255D.jpg]Wat is zeker?

Als je kunt veranderen, ben je niet echt.

Wat is een demon?

Een demon is: als je minder bent dan een mens.

Wat is een mens?

Een mens is iemand die al het leven ten alle tijden gelijk en één beschouwt en leeft als het leven.


Mensen doen dat niet. Mensen leven als systemen, systemen van geld, systemen van seks, systemen van overleven, systemen van onzekerheid, systemen van excuses, systemen van aanvaardingen van beperkingen.


Mensen leven als systemen, de mens heeft afstand gedaan van z'n eigen zelf-verantwoordelijkheid voor het leven naar systemen - zoals overheid, onderwijs-systemen, geldsystemen, transportsystemen, voedselsystemen - alle systemen die worden uitgevoerd onder het mom van de schijnbaar ondersteunende mens. Het is genaamd het ecosysteem zonder me, de eco-no-me, het ecosysteem waar er geen leven is.


Ik bedoel, als je een systeem hebt waarvan de naam al 'eco-no-me' is, economie, dat is de ultieme con uiteraard - dan onmiddellijk de vraag stellen: Wat doe ik? Wat de fuck is er aan de hand? Want, ik steun het leven met iets dat niet leven is, niet één en gelijk - dus alles gaat een fuck up worden.


Maar geld is niets anders dan de waarde die je het geeft, je kunt geld niet personifiëren, je kunt geld geen persoonlijkheid geven, want die persoonlijkheid zal niet vanzelf bewegen. Je moet in deze wereld observeren wat de functionele beweging is die plaatsvindt en je zal een fascinerend ding opmerken: alle bewegingen van alle gebeurtenissen van alle play-outs in deze realiteit werkt door persoonlijkheid.
Je hebt alleen maar verschillende gradaties van persoonlijkheden, je hebt systeempersoonlijkheden die je entiteiten kunt noemen.

Neem een ​​kijkje, als je bijvoorbeeld een politieagent neemt. Als je de politieman zou kennen, dat wanneer de politieman thuis is hij de ene persoon zal zijn en het moment dat ze hun politiekleding aantrekken en ze in de politiesysteem gaan om op te treden als een politieagent worden ze een entiteit en beginnen ze onmiddellijk anders te handelen  - ze zijn meteen een ander mens.

Dat zou nu de politiemanentiteit zijn. Zij zullen onmiddellijk meer macht hebben dan andere persoonlijkheden, dus zijn ze als ineens goden.

En naargelang ze zullen handelen - zullen ze veranderen, zullen ze iemand worden die je niet meer kent, maar iemand waarvan jij verwacht er te zijn om jou te beschermen tegen alle andere mensen.

Ik bedoel, want vergeet niet, het is allemaal de andere mensen die je niet kent, wie specifiek is die jou ergens kwaad gaat doen en die voor jou gaat komen, alle andere mensen zijn degenen die je vreest.

Je weet niet wie specifiek, maar het is gewoon een willekeurige angst. Het is er altijd. Ik bedoel, je kan gewoon niemand anders vertrouwen, want - waarom kan je iemand anders niet vertrouwen?

Omdat je jezelf niet kunt vertrouwen, omdat precies de dingen die je vreest in een ander de dingen zijn die jij doet.

Dat is de reden waarom niemand stappen voorbij de grenzen van hun angsten zet, omdat hun angsten ongedefinieerd zijn, gevestigd in een ander menselijk wezen, dat is onvoorspelbaar.

En met al die ongedefinieerde, onvoorspelbare shit, ik bedoel, de aarde is in grote shit.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten