Dag 393 Democratie is online stemmen op wèl of géén Sinterklaas en Zwarte Pietenfeest

GEZOND VERSTAND IS VERLOREN EN WIJ HEBBEN GEEN NOTIE VAN HET BEGRIP ECHT LEVEN ALS ÉÉN EN GELIJK. De SLEUTEL is ZELFeerlijkheid.

Het wel of niet zwarte pieten gezeur? Zwart is technisch gezien geen kleur. Het woord Heilig (Sint) is juist zeer discutabel. 'Heilige' mensen is ronduit bull. Iedereen is gelijk geschapen. Dus niemand is heilig. Het fenomeen Sinterklaas kan dus niet. Zwarte Piet is technisch gezien geen rascisme omdat rascisme met huidskleur van doen heeft en zwart geen kleur is... is zwarte piet geen rascisme. We kunnen ons beter afvragen of kinderen überhaupt de consumentistische pietpraat geleerd moet worden, de cult(uur) van hebben, hebben, hebben die dan 'traditie' genoemd wordt zodat er niet meer met praktisch gezond verstand naar gekeken hoeft te worden of het wel het beste is voor iedereen. Allemaal bewuste afleidingsmanoeuvretactieken, de media die de mensen gepreoccupeerd houden in bewustzijn/strijd in plaats de mens onderwijs te verschaffen via het medium media. Door die afleiding kunnen er weer ettelijke miljarden over onze hoofden weggesluisd worden naar onduidelijke partijen. Goh hoe komt het toch dat er nog zo weinig geld in de economie is? Dûh. 

In het basisinkomenstelsel zullen we ieder individueel op elk beleid gaan stemmen, dus ook kunnen we dan online gaan stemmen op wèl of géén Sinterklaas-en Zwarte-Pieten-feest. Meeste stemmen zullen gelden. Ook volksfeesten ter discussie dat behoort tot een echte democratie. Het lijkt futiel hierover te stemmen maar als we het tumult zien dat eromheen is ontstaan is het duidelijk dat heel veel mensen er een stem aan willen geven.
Basis Inkomen Partij

 

Reacties