vrijdag 8 november 2013

Dag 399 Zolang er Regels bestaan 'leven' we in een Spel en niet Echt

Het feit dat er regels bestaan geeft aan dat we bestaan in en als een spel. Een spel heeft regels, leven niet. We schijnen echter regels en wetten nodig te hebben om onszelf tegen elkaar te beschermen. Dat is toch echt idioot. Ik zeg niet dat we gelijk alle regels moeten opdoeken, nee dat zou een anarchie veroorzaken wat zeker niet wenselijk is. We zullen eerst moeten gaan leren leven volgens principes, volgens principes die leven waardig zijn. Zelf waardig worden. Het besef dat we bestaan in een spel/mind game van regels zou de mensheid moeten doen ontwaken, niet? Eén voor één zal dit ook gebeuren. Om dan tot de ontdekking te komen dat het constant hier zijn als de Adem is wat leven werkelijk is. Dat is de realisatie die mensen hebben gedaan die het Desteni proces wandelen. 

Waarom kunnen we niet bestaan volgens de principes van leven maar zijn we overgeleverd aan de regels van de geest?

Is mijn 'Ik' in mijn hoofd als gedachten / denken? Of is mijn Ik Hier, met en zoals dit hele moment waarin alle andere wezens ook hier zijn? 

Ooit opgevallen hoe wanneer je denkt - je jezelf waarneemt als afgescheiden van de andere mensen om je heen? Hoe kunnen we elkaar als gelijken behandelen, als één met onszelf als we eigenlijk niet hier zijn Eén en Gelijk met het Moment, maar beperkt zijn tot een kleine ruimte in ons hoofd in het denken?

Hoe kunnen we Eén en Gelijk met onszelf zijn wanneer gedachten ​​binnen ons
bestaan die automatisch opkomen en we het moment van het ademgewaarzijn/realiteitsgewaarzijn verlaten, onszelf van onszelf afscheiden Hier in en als het moment?
~ Munchin

Leven is bron en behoeft geen regels. Iedereen is hier als leven maar leeft het leven niet, we leven regels als afgescheiden van ons. Regels zijn er om 'orde' te houden onder elkaar wat aangeeft dat wij mensen klaarblijkelijk niet in staat zijn tot orde als onszelf te leven. De fysieke realiteit is een orde, een gelijkheid en eenheid, echter wij als de menselijke geest, een bewustzijnssysteem hebben onszelf gedifferentieerd in onnoemelijk veel afgescheidenheden/gefragmenteerde deeltjes door de deelname in gedachten, gevoelens en emoties. De weg terug naar orde kenmerkt zich dus door te stoppen met gedachten waarin we ons afscheiden van de orde die gewoon hier is als alles.

Regels zijn in feite een verzameling woorden -- woorden die we kunnen leven als onszelf. Van binnenuit, in/als zelfoprechtheid waarbij geen noodzaak meer bestaat dat de prikkel van buiten dit oplegt.

Hoe ook kunnen we een wet als de Wet gelijke behandeling werkelijk uitvoeren als we niet in staat zijn Hier te leven in de fysieke realiteit met alle andere wezens die ook hier zijn? Het vergt de GROTE wil de geest/mind te stoppen en daarmee het spel, de mind game te stoppen...

Tip
Start de gratis online DIP Lite cursus vandaag nog (zie aan de linkerkant voor de link) om een begin te maken met het stoppen van gedachten en als gelijken te gaan LEVEN/geboren te worden hier in de werkelijkheid als het Fysieke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten