Dag 413 "Vrolijk Kerstfeest" het 'heropladen' van de illusie van 'saamhorigheid'

De woorden 'Vrolijk Kerstfeest' zijn uitgegroeid tot een 'heropladen' van 'positiviteit' en een 'heropladen' van de illusie van 'saamhorigheid' als rechtvaardigingen voor al het verderf, dat in deze wereld ontstaan is als 'consequentie'. Het is een rechtvaardiging van wat heeft bestaan, wat nu bestaat en wat er komen gaat als 'gevolg' wat wij, als mensheid, aan onszelf hebben 'gegeven' dat 'geweerd', 'afgeschoven' en 'uitgewisseld' is voor 'cadeaus' die het 'consumentisme' vertegenwoordigen en hoe we elkaars leven 'consumeren' om levens van illusionaire 'vreugde' te blijven leven.     - Leon Perry
The Matrix Reloaded


De woorden 'Vrolijk Kerstfeest' zijn dus uitgegroeid tot een heropladen van de matrix/het systeem, een heropladen van de geesten van mensen als de batterijen in de menselijk fysieke lichamen.  Van de één op de andere dag gaan de meesten elkaar de beste wensen toezenden alsof we als mensheid niet totaal verrot/ongelijk zijn als hoe we bestaan met elkaar en onszelf. Geheime gedachten over anderen hebben in je geest bijvoorbeeld is slecht, is het kwaad en dan ineens gaan we mooi weer spelen met iedereen. Superhypocriet gewoon. In plaats daarvan dienen we onszelf te vergeven voor hoe/dat al de de dingen van misbruik van elkaar hier bestaan op aarde.

Des te meer mensen eigenlijk het tegenovergestelde ervaren van een 'positief' gevoel - 'positief' gevoel is een pleonasme, want een gevoel wordt altijd als 'positief' ervaren - het tegenovergestelde zijnde een emotie, des te meer is men geneigd zichzelf als de geest op te laden met geënergetiseerde woorden er dito ervaringen als een Vrolijk Kerstfeest. Dus zeg naar mate de angst voor de overleving toeneemt in deze wereld, neemt de drang toe zichzelf op te laden met 'fijne' dingen als kerstdagen. Fysiek gezien, in de werkelijkheid is kerst gewoon een dag gelijk als alle andere dagen. Maar nee, de mens moet en zal het speciaal maken - het speciaal maken van dagen, dingen of mensen is echt een ernstige afwijking/verslaving/slavernij van de mensengeest.

Iedereen weet het in feite maar speelt het spel mee met een nepgezicht, niet ziende welke desastreuze effecten het heeft in de wereld. Waarom niet gewoon kappen met Kerst? Laat ook het kappen van dennenbomen, laat die bomen staan, dat is gewoonweg moord. Niemand gaat toch ook jou uit je huis rukken? Althans, jij wil toch ook niet dat we jou uit je huis komen rukken of zagen? 

En hoezo wens je iedereen niet al het beste? Als je dat nog moet uiten bewijst dat alleen maar dat je het eigenlijk niet aldoor al wenste. Dus in feite is het zelfonoprechtheid.Echte saamhorigheid kan alleen ontstaan/geboren worden door samen gehoor te geven aan het levensbeginsel van geven, het in elkaar zetten van een leven op aarde waarin iedereen in gelijke mate heeft.


Reacties