Oplossing: alle meningen verbieden, want ze zijn duidelijk schadelijk voor het Leven en een psychische stoornis


In een oogwenk is de echte wereld verslaafd aan miljarden meningen niet in staat om samen te werken aan een wereld die het beste is voor alle fysieke lichamen die echt, werkelijk bestaan - terwijl meningen slechts persoonlijke leugens van eigenbelang zijn wat illusies zijn, slechts in feite waanvoorstellingen zijn - aangezien ze geleverd worden door het karakter dat het fysieke lichaam beheerst om de waanvoorstellingen te beschermen zelfs als dat betekent dat de halve wereld in armoede moet lijden en het dierenrijk met uitsterven bedreigd moet worden - terwijl de oplossing is om alle meningen te bannen, want ze zijn duidelijk schadelijk voor het Leven en zijn een psychische stoornis die, vreemd genoeg, ook gebruikt is door de psychologie - omdat psychologie momenteel slechts een kwestie van mening is die van generlei waarde is voor het leven in de fysieke wereld.


Dus - iedereen die dit blog leest die nog steeds een mening durft te waarderen en niet onmiddellijk beweegt naar Zelfoprechte zelfvergeving om deze wreedheden die leven schade berokkenen te verwijderen, worden in alle opzichten  verantwoordelijk gehouden voor de schade die ze bestendigen in de Naam van hun eigenbelang en kunnen nooit op enigerlei wijze als een karakter van enige waarde gerespecteerd worden.


De taak waar we voor staan ​​is enorm. Het is enorm, omdat we eerst moeten worstelen met onze eigen neigingen voordat we kunnen hopen op verandering te bewerkstelligen in een ander. Het is enorm, want we moeten ieder geconfronteerd worden met onze eigen demonen, om het zo te zeggen en we zijn juist zo erg goed in het onszelf maken te geloven..
~ Cerise Poolman

Reacties

  1. In Nederland zijn we gebrainwashed door het begrip 'vrijheid van meningsuiting', een hele slimme is dat want wat we niet in de gaten hebben is dat het eigenlijk betekent dat we de vrijheid hebben om onderling verdeeld te zijn en dat komt degenen die het zo in de wet wilden hebben goed uit. Gezond verstand is wat ons verenigt, iedereen kan het toepassen en zo kunnen we het eens worden wat het beste is voor iedereen. Meningsuiting is nooit vrij want het is aan een persoon of een groep gebonden.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Dag 477 Is onze tweede natuur de geest? En onze eerste natuur dan het fysieke?

Weerstand is een Gids op je Reis van Zelfverandering

Dag 536 Zelfcorrecties in relatie tot reacties op gewelddadigheid/achterbaksheid in omgeving - deel 2