Dag 424 De Gevolgen van Spreken

Waar ik nu al een tijdje mee bezig ben is mijn 'hoge' stemgeluid. Ik hoorde van Bernard jaren geleden dat we konden 'kiezen' tussen een 'hoge' intonatie of een 'lage' intonatie. Ik heb bemerkt dat ik nog geen 'één' stem heb en ook niet weet of dat 'moet'. Mijn stemgeluid staat me in ieder geval op sommige momenten niet helemaal/helemaal niet aan en wil dan ook kijken/onderzoeken wat er/het is wat erachter schuilt. Want belangrijk is te realiseren/leren:  
  • Welke verschillende effecten heeft het spreken in emotionele energie en/of een gevoelsenergie op het fysieke lichaam?
  • Waarom heeft spreken in positieve en/of negatieve energie verschillende effecten op het fysieke lichaam?
  • Wat is het met positieve en negatieve energie en hun relatie met de Geest en het Lichaam dat de effecten zal bepalen die ze hebben op ons en het fysieke  wanneer we spreken in reacties?

07-aaargh-energie-besparen

De ‘positieve’/‘gevoelens’ energie/energieën zijn eigenlijk een verzameling van heel veel ‘negatieve’/'emotionele’ energie die dan ‘positieve’ energie wordt. Positieve energie is dus simpelweg een omvangrijkere hoeveelheid van negatieve energie. Dat leerde het Eqafe interview The Consequences of Speaking – Atlanteans – Part 160 me dat ik  luisterde. Interessant hè. 

Een tedere stem kan bijvoorbeeld ook doorspekt zijn met 'positieve' energie en dus in feite de bron hebben in negatieve energie. Dat verwondert me niet want ik heb een danige hoeveelheid negatieve energie geaccumuleerd in de vorm van angsten, angst voor mijn overleving, angst voor de dood, etc.. Dus, ik ga mezelf grondig monitoren als ik spreek en ook op een dag terug kijken op mijn communicaties met mensen en dieren, met de kat hier ook bijvoorbeeld. Het gaat erom een stem te manifesteren die stabiel is, als/met de adem. 
 

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Weerstand is een Gids op je Reis van Zelfverandering

Dag 536 Zelfcorrecties in relatie tot reacties op gewelddadigheid/achterbaksheid in omgeving - deel 2

Dag 570 Tijd, Verantwoordelijkheid en Beperking in Relaties