zaterdag 15 maart 2014

Dag 444 Waarom zijn de elite de elite? Is hun drive, motivatie en startpunt geld?

Je kent het wel, dat er mensen zijn die vinden/denken/geloven dat emotieloos zijn gelijk staat aan 'kwaadaardigheid' en 'slechtheid' e.d.. Het is dan ook interessant om te realiseren dat de rijken zo rijk zijn omdat ze juist niet onderhevig zijn aan dingen als emoties (en gevoelens). Ze bouwen simpelweg bedrijven op en bewegen in en als het systeem.

Full creating the business mind the soul of money 
Hoe hebben de elite hun positie weten te handhaven in het wereld- en geldsysteem? Hoe werden de Geesten van de Elite geprogrammeerd om hun financiële positie te beveiligen? Er is één ding dat de elite begrijpt - hun drive, motivatie en startpunt is NIET geld maar hun drive, motivatie en startpunt is BEDRIJFSVOERING is het SYSTEEM. Ze begrijpen dat ze alles in het bedrijf moeten stoppen om het bedrijf gaande te krijgen, want dat is het wat geld gaat produceren en creëren.

Maar wat doet de meerderheid van mensen? Waarom werden de meerderheid van Geesten van de mensheid anders geprogrammeerd? In hun geesten komt geld EERST, dat is het zeerste probleem.

 
Dus wat is het verschil? Wat verschilt er precies binnen de structuur, vormgeving en programmering van de geest tussen de Elite en de rest van de Mensheid

De elite heeft géén emotionele en gevoelsenergie naar en met betrekking tot geld. Helemaal niets. Dus ja dan vraag je je, wat heeft ons als de 1% die gevoelens en emoties opgeleverd? Ja een hoop gevoels- en emotionele energie binnenin onze geestesbewustzijnssystemen. Het interview Creating the Business Mind - The Soul of Money en de volgende interviews zijn aan te raden voor degenen die een bedrijf op willen zetten en zichzelf af willen stemmen op en als de bedrijfsvoeringsgeest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten