Dag 459 Mijn bekken en heiligbeen, mezelf 'ontheiligd' door energie - een update

Van de week bemerkte ik dat het gebied van mijn heiligbeen - zeg rondom de gaatjes/puntjes bovenaan mijn billen - een behoorlijk wat 'gevoelloos'/'verdoofd' aan voelde. Hier heb ik de laatste 7 jaar zeer veel pijn en last aan ervaren vanwege onderstaande 'oorzaak' (cursief gedeelte) en nu merk ik dus dat het lichaam op die plek de energie 'loslaat'. Energie is geen leven. Als ik zo kijk was het ook dat ik er niet graag wilde zijn omdat het zo naar aanvoelde van al die energie die daar opgeladen/opgeslagen was. Of dat het er nog mee te maken had dat mijn kuiltjes altijd erg geprononceerd zijn geweest weet ik (nog ) niet. Afijn, met al dat ik doorgewandeld heb in mijn Reis naar Leven heb ik nu een doorgang naar de terugkeer naar fysieke gezondheid en stabiliteit.


http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/50556_306798711514_965374_n.jpg

We bekijken het gehele sexuele systeem en de manier waarop het was opgezet. Er werd in mensen een sexsysteem geplaatst, letterlijk. Het was verbonden met de centrale straal - ik zeg straal, maar het is als een metallic interdimensionaal systeem, een lichtzilveren kleur - geplaatst in het midden van het menselijk lichaam, daar - bij je achterwerk, bovenaan je billen, daar zitten botten, van daaruit was deze straal verbonden met je heiligbeen, midden op je onderrug, waar je wervelkolom eindigt. Deze drie punten, in je geest natuurlijk ook verbonden met je onbewuste geestsysteem en verbonden met je bekkengebied. Dit was bij mannen en vrouwen precies hetzelfde geplaatst. En ook verbonden met je emotie- en gevoelscentra, een systeem geplaatst in je solar plexus.
Waar dienden relaties in werkelijkheid voor in deze wereld? Deze sexsystemen werden geplaatst voor twee redenen en doelen. De eerste was natuurlijk dat wanneer twee mensen, twee partners sex hebben, sexuele gemeenschap, dat het sexsysteem zich op zou opladen en een bepaalde energetische impuls aandrijven. Deze impuls werd verspreid door het sexsysteem heen direct in deze 'straalplaatsing' die in het centrum van je menselijk lichaam was geplaatst. Een deel van die energie ging naar je geestgebied, door je onbewuste geest en de rest ging door naar je onderrug, waar zich twee lage punten bevinden bovenaan je achterwerk precies aan het einde van je ruggengraat.
Het Sex Systeem 

Dus, ging ik op zoek om beweging op gang te krijgen in mijn bekken- en heiligbeengebied zodat het weer kan gaan doorstromen en er leven in komt. Daartoe vond ik deze video's met oefeningen voor stabiliteit en dynamische beweging --een echte aanrader.

Wat ik nu kan is mijn lichaam op die plaats opnieuw opvullen met adem en beweging.

Voor het woord 'heilig' ben ik eens de betekenis van 'heel' tegengekomen, dus heel worden zou dus betekenen dat ik zo mijn heiligbeengebied heel.

Reacties

 1. Cool, bedankt voor het delen van dit proces.
  Ben benieuwd naar de video's met oefeningen - heb je ergens een link geplaatst?
  "Daartoe vond ik deze video's met oefeningen voor stabiliteit en dynamische beweging --een echte aanrader."

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je op het woord video's drukt, ga kom je op het YouTubekanaal met de oefeningen. Misschien dat de lila kleur van de hyperlink niet goed te zien is --ik zal deze veranderen. Bedankt voor de feedback.

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Weerstand is een Gids op je Reis van Zelfverandering

Dag 536 Zelfcorrecties in relatie tot reacties op gewelddadigheid/achterbaksheid in omgeving - deel 2

Dag 570 Tijd, Verantwoordelijkheid en Beperking in Relaties