Dag 468 Neigingen en Angst om Flauw te Vallen onder Ogen Zien

http://pad2.whstatic.com/images/thumb/2/24/Faint-Safely-Step-4-Version-2.jpg/670px-Faint-Safely-Step-4-Version-2.jpg
Vandaag had ik een aantal maal de ervaring dat ik flauw ging vallen, terwijl ik zat notabene! Ik ervoer gisteren al wat lichtjes maar wist toen nog niet wat het was want ik heb geen historie met flauwvallen en begreep ook nooit zo goed wat met name veroorzaakte dat meisjes/vrouwen flauw werden of flauw vielen. Het werd een paar keer zo erg dat ik uit alle macht 'bij bewustzijn' moest blijven door net zolang te bewegen, ademen en zelfvergeven dat ik niet echt flauw ging vallen want het idee dat ik hier in huis alleen lig, flauwgevallen, stond me niet heel erg aan zogezegd. Ik raakte een aantal maal ook behoorlijk in paniek, dat ik zelfs overwoog naar de dokter te gaan morgen lol, terwijl ik daar liever wegblijf. Dit is ook wat ik ervoer met het autorijden wat ik schreef kortgeleden. Dus, ben ik zojuist dit boeltje opnieuw en verder gaan onderzoeken. 

Ik was in relatie tot lage bloeddruk al eens in het begin van mijn proces begonnen aan het vertalen van The Dolphins - Blood Pressure en dus weet ik een aantal aanwijzingen wat dit is met betrekking tot de geest/psyche.

Besef dat zelfexpressie buiten de geestesprogrammering is wat tot lage bloeddruk en soortgelijke symptomen kan leiden, omdat er een overgangsperiode is tussen het loslaten van de geest en het waken/opstaan ​​van elk persoon.        
                                                                              De Dolfijnen  

Net vond ik deze site die me voldoende informatie geeft om te beseffen dat mijn lichaam flauw vallen inzet om de bloeddruk op orde te krijgen omdat ik al in gevolg zit en dat het niet gevaarlijk is. Mijn lichaam wil vallen om de daling van de bloeddruk op te vangen, reguleren. Prachtig hoe het lichaam dus feitelijk de werken van de geestprogrammering opvangt. Morgen ga ik hier verder in kijken allemaal en even zien of het al wat verbetert. Met vallen en opstaan opstaan.

Zelfvergevingen en zelfcorrigerende verklaringen volgen...


Onderzoek Desteni, onderzoek het forum waar je uitgenodigd wordt om je uit te schrijven in zelfeerlijkheid en waar eventuele vragen over het Desteni materiaal zullen worden beantwoord door Destonians die hun eigen proces wandelen. Bezoek het Desteni Netwerk waar video's en blogs dagelijks worden gestreamd. Aangeraden is ook om eens te kijken op het Desteni Ik Proces en de Relatiecursus evenals de GRATIS DIP Lite cursus.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Weerstand is een Gids op je Reis van Zelfverandering

Dag 536 Zelfcorrecties in relatie tot reacties op gewelddadigheid/achterbaksheid in omgeving - deel 2

Dag 570 Tijd, Verantwoordelijkheid en Beperking in Relaties