vrijdag 6 juni 2014

Dag 473 Voorstel tot een Effectieve Relatieovereenkomst op basis van Praktische Factoren

Zo dat was me het weekje wel. Het is een week geleden dat ik het vorige blog schreef. Van de dingen die van de week speelden kon ik niets openbaren omdat ze enerzijds over een andere persoon gingen die ik heb leren kennen en daar geen ruis over wilde creëren; en anderzijds was het omtrent het uitwerken van nieuwe ontwikkelingen binnen de partij waaraan ik deelneem waarvoor ik in de laatste blog een aanzet had gemaakt t.w. over democratie.

Afijn, hier over de persoonlijke component in mijn leven in de hoedanigheid van een nieuw mannelijk persoon aan het firmament - een ondernemer uit het noorden van het land - waarvoor ik grote interesse heb gekregen de afgelopen weken door de voornamelijk politieke/economische chatgesprekken die we hadden op Facebook - of all places - lol. Zijn woorden spraken van zoo veel common sense dat het gewoonweg niet ging vervelen en me veel leerde en aardde. 'Wie hij is' als in zijn woorden sprak me erg aan. Ter illustratie, het kwam er vorige week zondag op neer dat we 6 uur aangesloten gechat hadden over vanalles en nog wat waardoor het ons wel duidelijk werd dat er wel wat meer aan de hand was. Hij vond dat hij degene waarmee hij 6 uur kon chatten moest ontmoeten in levende lijve en nodigde me dan ook uit voor een ontmoeting in het midden van het land, dit was afgelopen zondag. Kortgezegd, die middag was een succes.http://data.boomerang.nl/e/eetsl/image/duurzame-relatie/s600/duurzame-relatie.jpg

Ik had geen trek in Mind Games/Geheime Spelen/Mysteriespel te spelen met deze man en mezelf en besloot tot een steeds directer wordende en open aanpak. Hoe beter af te tasten of iets wederzijds is, natuurlijk dan door duidelijk aan te geven door een "Ik vind je leuk" en/of "Ik voel me aangetrokken tot je". Zien waar we staan door COMMUNICATIE. Later in de week kwam ik op het idee hem een opzetje van de praktische factoren met betrekking tot het kunnen wandelen van effectieve relaties / overeenkomsten te mailen en dit werd ontvangen als logisch/common sense. Het verloop was uitermate voortvarend en vloeiend. We konden het snel eens worden over deze basispunten van waar we aan gaan werken samen:
communicatie,

afstemming qua woordenschat,

opruiming van psychologische modellering,

eerlijkheid,


doelafstemming,

geheime geestuitroeiing,

onderzoek van de toelatingen en acceptaties van irrationele angst en

de noodzakelijkheid van vaardigheidstraining om mezelf voor te bereiden op effectieve overeenkomsten om de relatie bij elkaar te houden als een geven van mezelf in totale toewijding voor succesvol leven.

Ik luisterde gisteravond het nieuwste interview in de Eqafe zelfperfectiewinkel Mind Games - Relationship Success Support om te kijken of ik het juist had gedaan met mijn aanpak en waar ik nog aan kan werken. Quite timely! Btw, we wonen 250 km. uit elkaar, dus daar moet ik nog overheen zien te komen / doorheen wandelen met behulp van zelfvergeving en -correctie want dat schijnt me nu toe als onmogelijk om dat 'vol te houden', omdat ik 'graag nogal fysiek' ben met iemand. Het interview stelt als STAP 1 in dit alles voor mezelf te assisteren en ondersteunen om naar de persoon te kijken en identificeren wat het woord is dat hij vertegenwoordigt dat ik niet voor mezelf leef in mijn eigen leven, dat is feitelijk waar 'aantrekking' en 'interesse' voor staan. Want beslissingen voor een relatie baseren op aantrekking is als een uitgangspuntverklaring dat ik onvervuld ben en incompleet en dan creëer ik een afhankelijkheidsrelatie met iemand om een deel van mezelf aan te vullen of complementeren. Dus, zaak is dat ik door deze aantrekking heen zie te werken dat het geen emotioneel punt wordt. Oké, tot zover.

4 opmerkingen: