Wat houdt Gelijkheid en Eenheid praktisch in?

Vergis je niet in wat gelijkheid en eenheid praktisch inhoudt. 

Alles is niet gelijk en één als leven, alles is in het proces om te worden/veranderen naar gelijkheid en eenheid, wat het proces is van het hier geboren worden als Leven.

Momenteel is iedereen gelijk en één aan wat ze geworden zijn, geaccepteerd en toegestaan hebben - als waarmee ze zichzelf gedefinieerd hebben - door een proces / bestaan van zelfonoprechtheid en afscheiding. 

Een suggestie om jezelf effectief te assisteren en ondersteunen in dit proces van zelfoprechtheid en het geboren laten worden van zelf als Leven hier: om in werkelijkheid gelijk en één als Leven te staan als de praktisch geleefde uitdrukking van jezelf hier; om openhartig en zelfoprecht te zijn met jezelf over wie en wat je geaccepteerd en toegestaan hebt vanbinnen, van en als jezelf om één met en gelijk aan te zijn - want het is in dit proces, dat verandering / zelfgeboorte eenvoudig is. 

In het openhartig, rechtuit en openlijk direct zijn met jezelf over jezelf - wat de uitdrukking van zelfintimiteit is - als waar je bent op dit moment als je geest; door intiem te zijn met jezelf door jezelf daadwerkelijk de mogelijkheid toe te staan om direct in jezelf te zien - elimineer je eigengerechtigheid en ego en in plaats daarvan jezelf daadwerkelijk echt te zien en niet 'wat je wil zien' om zo een geloof over jezelf te vormen om je definitie/aard van jezelf als je geest te beschermen.

Ontkennen waar zelf gelijk aan en één mee is als de feitelijke definitie van zelf dat door zelf wordt ‘uitgedrukt’ door en als de geest - zoals weerspiegeld in presentatie, gedrag, maniërisme, woorden, daden, gedachten en reacties – zal momenteel het zuiveringsproces van zelf alleen maar intensifiëren vanwege weerstand tegen zelf-eerlijkheid.

Weerstand tegen zelf-eerlijkheid manifesteert zich als innerlijk conflict, omdat binnen deze ontkenning - je probeert te ontsnappen aan wat jij echt bent - onder ogen te zien wat jij echt bent als de geest. Door het innerlijke conflict, zal de 'werkelijke jij' als wat je jezelf geaccepteerd en toegestaan hebt één en gelijk mee te zijn in zelfonoprechtheid en afscheiding - zich nog verder manifesteren en naar voren treden in ervaringen, zowel van binnen als van buiten. Juist in de daad van verzet door je ontkenning die conflict creëert, manifesteer je feitelijk datgene waar je weerstand aan biedt en zelfs nog verder ontkent, terwijl het conflict dat naar voren komt intensiveert en verergert, onthullend wat je feitelijk bent geworden als je geest - en als zodanig moet het onvermijdelijk onder ogen gezien worden.

Hier is een analogie: 

Het is alsof je een creatie bent naar het beeld en de gelijkenis van 'god' en IN FEITE wordt je god gelijk en één in ALLE OPZICHTEN. Geen ideeën, maar werkelijkheid welke bewezen is aan ZELF en alles als zelf: de praktische uitdrukking LEVEND in en als het fysieke. 

Wanneer je de gangbare mens observeert die zichzelf uitroept tot 'god' of 'Christus' - dit is niet meer dan een verkondiging gebaseerd op kennis en informatie als een gemanifesteerd geloof; slechts bestaande als een idee. Hier binnen bestaat er geen realisatie van de praktische implicaties van leven gelijk en één als alles en van de zelfverantwoordelijkheid die dit met zich meebrengt - niet alleen in taal - maar werkelijk levend in expressie - naar anderen (toe) als zelf. 

Vandaar het gereedschap geleverd: zelfvergeving, zelfcorrigerende actie, ademhaling en schrijven om zelf bij te staan en te ondersteunen in het daadwerkelijke praktische leven, om echt te zijn / worden en echt hier te leven in expressie als het fysiek: in feite, zodat wat gerealiseerd en begrepen is, door inzichten en gezond verstand, geen realisaties, begrip en inzichten worden die gemakkelijk kunnen worden omgezet in overtuigingen maar dat dit wordt wat jou assisteert en ondersteunt om te kunnen toepassen in onmiddellijke ogenblikkelijke zelftoepassing - waar de realisatie / het begrip / het inzicht een levende praktische uitdrukking wordt die jou is, absoluut en volledig geleefd in elk moment van de ademhaling, onwrikbaar. Niet alleen verwijdert dit de 'kennis en informatie' definities van zelf door alleen 'van de geest' te bestaan - maar deze inzichten worden echt, en we beginnen daadwerkelijk te leven. Niet meer leven in en als ideeën - maar in en als feit. 

Er zal geen ander bewijs in 3D beschikbaar zijn omdat het ieders proces zal verstoren; een proces dat door ieder van ons alleen gewandeld wordt. 

We zijn alleen vanuit het perspectief dat niemand kan zelfrealiseren voor een ander; iedereen moet zichzelf realiseren hier als gelijk, als één, als alles als leven, voor zichzelf, door zichzelf en als zichzelf. Afscheiding zal niet meer geaccepteerd en toegestaan zijn. Dit proces is absoluut voor iedereen; gelijk en één. In de absoluutheid zul je staan of in beperking als halve maatregelen, zul je vallen.

Er is geen bewijs, vanuit het perspectief dat het zou duiden op afscheiding als je bewijs van jezelf zou krijgen - als bewijs bestond - zou zelfvertrouwen niet mogelijk zijn. Je moet aan jezelf bewijzen dat je in absoluutheid staat, hier, in elk moment van ademhaling. Dit is niet een willen, nodig hebben en verlangen ‘naar bewijs’ als een willen, nodig hebben en verlangen naar ‘bevestiging / validatie’ van zelf, als in de daad van het willen, nodig hebben en verlangen naar bevestiging, impliceer je dat je jezelf niet vertrouwt. 

Alleen EGO zou zo fanatiek om bewijs vragen, omdat het ego bewijs nodig heeft om zijn eigen bestaan te valideren en zijn eigen ideeën/definities/overtuigingen te bevestigen over hoe het is ontworpen. Zelfvertrouwen kan niet bestaan in het verlangen, de behoefte aan en het verlangen naar bewijs, maar alleen in daadwerkelijke praktische zelftoepassing/expressie als het leven van de instrumenten van zelfvergeving, zelfcorrigerende actie, schrijven en ademen - waar je aan jezelf bewijst als je jezelf ziet hier in elk moment van je ademhaling: of je nu zelf-eerlijk of zelf-oneerlijk bent.

Tot slot: 

Gelijk en één, elk is een schepper zonder misbruik te maken van de kracht die hier is en samen met iedereen bestaat: dat is de uitdaging die iedereen zal aangaan of afstand van doet door zelf-oneerlijkheid en afscheiding - voor altijd. Ieder bepaalt alles en alle dingen voor zichzelf.

Hierin speelt keuze een ingewikkelde rol die hen, waarnemend met gezond verstand, zich zullen realiseren. De feitelijke keuze is een sturend principe binnen zelfgerealiseerd gezond verstand - door welke en als welke je staat en dus wordt -  en niet wankelt/wijzigt, zelfs geen millimeter / fractie - maar staat als het, erbij blijft, als jezelf, totdat het gedaan is. Dit is geen ‘keuze’ vanuit een polariteit-realiteit waar keuze bestaat binnen deze realiteit van de geest, gedefinieerd door ‘opties’ zoals 'vrije wil'. Deze keuze is een absoluut staan als oprijzing van zelf; hier als alles als één als gelijk als Leven.

Reacties

Populaire posts