donderdag 19 juli 2012

Dag 91 - Auto-immuunziekte Genezen door Zelfrealisatie

In relatie tot de consequentie in de loop van tijd, omdat de geest het fysiek leegzuigt schreef ik de blog Ik vreet mijn eigen myelineschachten aan

 
In 2005 werd ik 'dodelijk ziek' terwijl ik daarvoor - tot mijn 38e - vrij weinig /zelden 'ziek' ben geweest. Ik zet 'ziek' tussen apostrofen omdat ik mezelf realiseer dat ik alleen mezelf kan ziekmaken als in de uitdrukking "Ik ben/word ziek van mezelf" hetgeen voor mij en in het algemeen het beste uitgangspunt is om de bron aan te pakken in plaats van bij de pakken neer te blijven zitten. Ik heb altijd veel steun ondervonden door de brabantse 'grondtaal' waarin zoiets als jezelf ziek maken duidelijk wordt. Mijn lichaam werd in ieder geval getroffen door een nierbekkenontsteking wat het begin was van een lange serie van lichamelijke 'ongeregeldheden' waaraan de termen 'reuma' en 'Bechterew' worden gegeven; dit zijn de 'namen' van de fysieke ervaringen als ik kijk naar de symptomen die worden gegeven in de beschrijvingen van dergelijke aantastingen van ons menselijk fysieke lichaam. Symptomen zijn gevolgen, geen oorzaken. Ik wist fysiek dat ik mijn spieren afbrak...maar hoe doe ik dat en hoe stop ik dat?
Hier wil delen dat ik door vele (biochemische) studies, zelfeerlijk zelfonderzoek en het Desteni materiaal (2010) tot de ontdekking ben gekomen - alsook net weer duidelijk werd in een gesprek met Ingrid Schaefer - dat een auto-immuunziekte het 'aanvallen' van het eigen lichaam(systeem) is: ik als mijn geest van gedachten/herinneringen, gevoelens en emoties tast mijn eigen vlees aan; de geest die zich als het ware voedt van mijn vlees. En dit kan op een voor ieder ander plek zijn naargelang onze persoonlijkheid/karakter als wat we toegestaan en aanvaard hebben in zelf. Eerst had ik zoiets van ja oké nu heb ik ook een 'trauma' als iedereen en jaren later las ik deze woorden van Bernard Poolman van Desteni:

  • Nu, om een geprogrammeerd systeem in mekaar te laten storten - is een enorm trauma nodig. We hebben voorgesteld om die weg alleen te nemen als laatste redmiddel. Daarom zullen we de Structurele Resonantie gebruiken, om - door gezond verstand - onszelf te deprogrammeren, en zoveel anderen als mogelijk te assisteren om hetzelfde te doen. Leer verder >>

Nu ben ik in de fase dat ik kan zien dat mijn geest mijn lichaam aanvreet als geheten 'demyelinisatieziekte' wat ernstige immobiliteit/stijfheid/neurologisch impairment veroorzaakt en hoe dat meer specifiek plaatsvindt, hoe ik dat zelf doe door de te participeren in de geest/gedachten/ herinneringen/gevoelens/emoties/reacties en hoe dit te stoppen door een lang proces van zelfvergeving en zelfcorrectie totdat ik één en gelijk ben als mijn fysieke lichaam. Zelfgeboorte doet 'pijn'; zelfrealisatie is pijnlijk.

Door de geest te stoppen en mijn lichaam te ondersteunen met het bloedgroep O dieet zijn de stappen in de richting van mezelf als mijn fysiek/leven - 'wie ik ben als alles' - schoon.Bernard: "Dus mijn fysiek, dat wil zeggen het Verenigd Veld, oftewel het onbewuste, of ook 'wie ik ben als alles': is nu schoon - er komt niets in op."

Desteni zal nog komen met de specifiteiten van alle ziekten.1 opmerking: